A The Division: Heartland az Ubisoft ingyenes multiplayer lövöldéje lesz, és úgy tűnik, hamarabb kézbe vehetjük, mint eddig hittük.

2023.11.27. – Ebben a hónapban megkapta az egyik legfontosabb hivatalos pipát a The Division: Heartland ahhoz, hogy megjelenhessen. A friss értesülés alapján a VGC arra következtet, hogy nincs is olyan messze az ingyenesen játszható multiplayer megjelenése, ami újabb erős konkurense lehet a Call of Duty Warzone-nak.

Forrás: Ubisoft

A PvEvP túlélő-shooter az amerikai Középnyugat vidékén, Silver Creek városában fog játszódni egy olyan régióban, ami apokaliptikus események után romokban hever. A játékosok feladata az lesz, hogy feltárják a vidék rejtélyeit, mielőtt egy újabb nagy járvány tarolja le az egészet. A The Division: Heartland története az Ubisoft szerint egyre duzzadni fog, így a kihívások is fokozódnak: mind nehezebb lesz megfékezni az egykor békés város területén állandósult bandaháborúkat. Nem csak AI frakciók, hanem más játékosokból álló osztagok is nehezíteni fogják a dolgod.

Az ígéretes The Division: Heartlandet a Red Storm Entertainment segítségével fejleszti az Ubisofot és várhatóan PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Windows, Xbox Series X|S platformokra is érkezik. Az önálló, The Division univerzumban játszódó spinoff kapcsán az a legfrissebb fejlemény, hogy Tajvanon máris korhatár-besorolást kapott. Ez nagyon pozitív előjele annak, hogy hamarosan megjelenik. Hivatalosan megerősített premierdátum egyelőre nincs, DE mivel a játék honlapja szerint rövidesen indulnak a PC-tesztelések, elég valószínű, hogy korai hozzáférésű állapotba került.

Ami ugyanakkor hátráltathatja a Heartland érkezését, az éppen a többi nagy, párhuzamosan futtatott projekttel járó megfeszített munka. Az Ubisoft csapatai dolgoznak a korai fázisban lévő The Division 3-on, a mobilos The Division Resurgence-ön (béta regisztráció itt), a Star Wars Outlaws-on és a mindjárt érkező Avatar: Frontiers of Pandorán is.

Közben meg ilyen próbálkozások is mennek a The Division és más projektek mellett:

Ez is eljött: A Ubisoft már teszteli a játék közben felugró reklámokat

×