A Star Wars Jedi két része a franchise gyöngyszeme lett, de az Ubisoftnál is fejlesztenek egy játékot a messzi-messzi galaxisról.

Az Ubisoft nemrég olyan címek kiadását jelentette be erre az üzleti évre (ami 2024 áprilisáig tart), mint az Assassin’s Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile, a Tom Clancy’s The Division Resurgence, a Skull and Bones, a The Crew Motorfest, az XDefiant

és még egy nagy játék.

Utóbbit hétpecsétes titokként őrzik, így egyelőre azt sem lehet tudni, hogy a többihez hasonlóan mutatnak-e belőle valamit a június 12-én esedékes Ubisoft Forward eseményen. A VGC ugyanakkor emlékeztet, hogy a stúdió még 2021 januárjában bejelentette egy Star Wars játék fejlesztését, a Snowdrop motor alatt. Ugyanez az eszköz a lelke a The Division sorozatnak és az Avatar: Frontiers of Pandorának is.

Forrás: Electronic Arts

Az új Star Wars game kreatív igazgatója, Julian Gerighty korábban annyit árult el, hogy sztoriközpontú, nyílt világú game-re kell számítani, de most már azt is lehet sejteni, hogy mikor jelenik meg. A Kotakunak két megbízható forrás azt árulta el, hogy az Ubisoft Massive boszorkánykonyháján készülő Star Wars játék jelen tudomásuk szerint tényleg megjelenik ebben a fiskális évben, de csak a legvégére, 2024. március 31-re várható. A szivárogtatók önkritikusan hozzátették ugyanakkor, hogy ez a dátum még számukra is kissé túl ambiciózusnak tűnik, ezért nem tartják kizártnak, hogy az Ubiosoft végül jókora halasztással jelenteti meg, valamikor 2025 márciusában.

Nem lenne szokatlan tőlük, hogy jól megvariálják az időpontokat:

Baj van az Ubisoftnál: egy nagy játék még később jön, hármat meg ki sem adnak

 

×