Állítólag az ünnepek alatt se ment jól a szekér a stúdió játékai számára, és ez további gondokat okozott – hullanak az új produkciók!

Az Ubisoft késleltetése és játéktörlései kapcsán úgy fogalmaz a GameStar, hogy a kiadó „óvatos” lett, de szerintünk az sem lett volna túlzó, hogy „berántotta a gyeplőt”. Miután a nagyobb költségvetésű projektjei tavaly nem igazán jöttek be, a 2023-as év a halasztásról és az ejtett projektekről szólhat.

Forrás: Ubisoft

A francia stúdió a legutóbbi pénzügyi jelentésében ismerte el, hogy gyenge teljesítménnyel döcögték végig az ünnepi szezont,

ezért három, még meg sem jelent játékot törölni kényszerülnek, egyet pedig még tovább csúsztatnak.

Ez utóbbi a már kétszer odébb lökött Skull & Bones multiplayer, amit ennyi késleltetés után már azok se feltétlenül várnak, akik oda meg vissza voltak az előzetesektől. A kalózkodás a legutóbb bejelentett 2023. március 9-e helyett a 2023. április 1-je és 2024. március 31-e közötti egy évben jelenhet csak meg, ami most már végképp túl tág intervallum. Állítólag bétatesztelnének, mielőtt kiadják a teljes változatot. Sok sikert.

Forrás: Ubisoft

Mivel a nyáron esedékes E3 előtt nagyobb bejelentések már nem igazán várhatók, ezen a ponton csak abban bízunk, hogy a konkrétan el nem árult három törölt játék között nincs ott az Assassin’s Creed Mirage (amit egyébként kizártnak érzünk), vagy az Avatar: Frontiers of Pandora.

Utóbbi lehúzásával szerintünk csúnyán lábon lőnék magukat, mert a téma nagyon fut:

Nagyon DURVA: az Avatar 3 várhatóan hatórás lesz!

 

×