Ez a készülő PvPvE zombi játék újabb bizonyítéka annak, hogy a koreai fejlesztők nagyon értenek a rémálomhoz. Jönnek a legyőzhetetlen élőhalottak.

2023.11.27. – Nagyon nehéz izgalmassá (és NEM idegesítővé) tenni egy játékot, ami azzal operál, hogy az ellenség teljesen nem győzhető le. Márpedig ez a helyzet a dél-koreai Mintrocket Games legújabb, készülőfélben lévő játékával is. A csapatodnak apokaliptikus környezetekben, mindenhonnan rárontó NPC-kkel szemben kell kitartania – abban a biztos tudatban, hogy végleg nem tudja leteríteni a zombi horda egyetlen példányát sem. Azok legfeljebb lelassulnak, vagy rövid időre harcképtelenné válnak, de NEM pusztulnak el. Zombi horror a legjavából, amiről még nem tudni, mikor érkezik, de egy hosszú videón már megjelent a játékmenet, és bejelentették az alfa tesztelés érkezését is.

Forrás: Mintrocket Games

A látottak alapján a Nakwon: Last Paradise a kihalás szélén táncoló emberiség utolsó életben maradt tagjai közé dobja a játékosokat. Egyetlen céljuk lehet csak, ha már győzni nem tudnak: mindenáron túlélni, sok-sok lootolás és vérre menő harc árán. A cselekmény a dél-koreai főváros, Szöul romjai között zajlik. A Steam oldala szerint a koreai játék nagyon más lesz, mint a hasonló témájú game-ek, hiszen egy egészen új stílusú posztapokaliptikus élet mutat be. A túlélők kénytelenek egyszerre, párhuzamosan létezni a zombikkal, amelyeket legfeljebb trükkösen elterelni, vagy lelassítani lehet, megölni viszont nem. Most közel 23 percen át nézheted, milyen is így létezni ebben a játékban:

A harmadik személyű, biztosan egyelőre csak PC platformra érkező Nakwon: Last Paradise-t már kívánságlistára teheted a Steamen, míg a pre-alfa tesztelés november 29-től december 4-ig tart. Szóval hamarosan még több információ, kép és videó szivároghat ki a legújabb zombi őrületről.

Ez meg egy másik ígéretes koreai projekt:

Itt a Witcher utódja? Ebből a koreai rémálomból készül véres fantasy – Itt az első előzetes!

×