A The Bird That Drinks Blood a Witcher-nél is sötétebb játéknak ígérkezik, olyan hangulattal és látvánnyal, hogy előre hátast dobunk!

A The Bird That Drinks Blood annak a fantasy regénysorozatnak a címe, amiből a játék készül, és mérget vennénk rá, hogy nem fogják így, ahogy van átemelni, mert nincs ember, aki megjegyezné.

Forrás: Krafton

A később valószínűleg egyszerűbb nevet kapó game-et a PUBG Battlegrounds kiadója, a Krafton jelentette be (Project Windless munkacímen),

és rögtön ki is adott hozzá egy horrorisztikus előzetest.

A hideg, sötét erdőben játszódó viharos jelenet, a vészjósló narráció, a kegyetlen kivégzés és a véres leszámolás nyomai egy nagyon egyedi, mozifilmes trailerekre hajazó kisfilm lett, de egyelőre nem tartalmaz képeket a játékmenetből.

 

A GameRant úgy tudja, hogy a fejlesztés egyelőre korai stádiumban van, viszont alighanem egy egész univerzum építését készítik elő. Lee Yeongdo koreai szerző regényei erre bőven alkalmasak: a helyi sajtó Tolkien Gyűrűk urájával egy szinten emlegeti a The Bird That Drinks Blood-ot, már csak azért is, mert az angol írólegendához hasonlóan

Yeongdo is saját nyelveket, térképeket, vegetációt és többezer évnyi történelmet alkotott a könyvekhez.

Ha így van, és számításba vesszük, hogy a kelet-európai mondakörökre alapozott Witcher története legalább akkora egzotikum a nyugati világban, mint Dél-Korea élénk horrorfantáziája, akkor nagy sikernek ígérkezik. Reméljük kellő műgonddal nyúlnak hozzá!

Abban aligha lesz hiba, ami a könyvekből jön, mert a koreaiak nagyon értenek a rémálomhoz:

Kingdom: The Blood – Játék készül a Netflix talán legmocskosabb zombisorozatából

 

×