A Magyarországon is elérhető A királyság titkai az egyik legjobb élőhalottas tévés produkció, szóval ettől a címtől sokat várhatunk. ELŐZETES IS VAN!

Kingdom: The Blood címmel készül a 16. századi Koreában játszódó A királyság titkai játék változata – vette észre a PC Gamer. A sorozat és annak előzményfilmje

olyan, mintha valaki A koronát, a Fear the Walking Dead-et, meg a Vikingeket felrázná egy koreai shaker-ben, majd odaöntené eléd, hogy „nyald fel”.

Kemény, vérmocskos, nyomasztó, de pokolian szórakoztató kaland – így a játéktól sem várunk kevesebbet. Az előzetes alapján azt fogjuk kapni, amit megérdemlünk:

 

A történelmi zombi dráma valós események közé helyezi a sztorit: az 1592–1598-as japán megszállások után néhány évvel, Korea elődje, Csoszon állam területén járunk. A háború utáni politikai viharok csendesednek és elindul a helyezkedés a trónért, amitől néhányan nagyon szeretnék távol tartani a gyengélkedő király (találd ki miben szenved) örökösét. Eddig a valóságmag.

Kép: IMDb

A történelmi eseményekből csupán az atmoszférát érezni, de a sztori egy fiktív ország fiktív karakterei körül forog, és egyre szaporodnak a baljós események. Megjelenik egy ismeretlen járvány, ami után maroknyi szövetségessel kezd el nyomozni a harcedzett Lee Chang herceg. Ő lesz a központi karakterünk, és ahogy azt a fenti előzetesben is látod: még idejekorán megharapják, mégis…

 

A folytatást már vagy a sorozatban nézd meg, vagy várd ki a mozgalmasnak írgérkező játékot! Egyébként furcsa fordulat, hogy játék lesz belőle, mert kétszer hat epizód és egy előzményfilm, a még brutálisabb Ashin of the North után a harmadik évad forgatását nem, de a gamet már bejelentették.

Kép: IMDb

A Kingdom: The Blood arra utal, hogy a Netflix végre szimatot fogott és rájött, hogy monumentális franchise-t építhet a kiváló, fordulatos történetből. A K-zombi akciójáték külső nézetes lesz, és a dél-koreai Action Square, az ANVIL-t is jegyző stúdió készíti. Úgy tudni, hogy nagyon ügyelnek az autentikus részletekre:

a kardozáshoz például egy helyi harcművész segítségével rögzítik a mozgásokat.

Az is kiderült, hogy a játék a sorozat történetét követő story mode mellett tartalmazni fog egy Conquest módot is, amiben ötperces csatákban vehetünk részt – egyszerre több boss, vagy más játékosok ellen. Premierdátum egyelőre nincs, de nagyon várjuk!

Ha már zombik:

HIVATALOS: elkészült és időben meg is jelenik a The Last of Us Part 1!

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×