A 90-es évek egy ikonikus verekedős játékának rebootja, a Killer Instinct hamarosan teljesen ingyen lesz játszható a Steamen.

2023.11.26. – A Killer Instinct 2013-as rebootja sajnos nem kifejezetten lett az Xbox nagy slágere, pedig meglehetősen élvezetes és bitang vad pofozkodásokkal próbálta elcsaklizni a játékosokat a Mortal Kombat-Tekken-Street Fighter triótól. Az Xbox One zajos sikertelensége azonban megpecsételte a KI sorsát konzolon, így nem olyan nagyon sokkal később, 2016-ban PC-re is megjelent – Steamen pedig 2017-ben tette tiszteletét.

A Killer Instinct azonban valahogyan képes volt életben maradni, sőt, hamarosan érkezik is egy újabb frissítés, amely alaposan átdolgozza a játékon belüli erőviszonyokat. A 3.10-es update azonban nem merül ki némi nefben és buffban: a fejlesztő Iron Galaxy a játék 10. évfordulója alkalmából bejelentette, hogy a frissítést követően free to play modellre állnak, vagyis az xboxosok után minden PC-s játékos teljesen ingyen  verheti rommá a mesterséges intelligenciát, vagy akár más játékosokat.

Az ingyenességre még egy kicsit várni kell, de november 28-ig viszont 67%-os akcióban lehet beszerezni a Steamen. Ezen azért lehet érdemes elgondolkozni, mert azok a játékosok, akik megvették a Killer Instinctet még a modellváltás előtt, ingyen megkapják a 10.000 forintos Anniversary Editiont, ami dupla XP-t és az összes valaha megjelent karaktert tartalmazza. Ezzel szemben az ingyenes KI-játékosok csak a heti rotációval váltakozó karakterek közül választhatnak.

Ezt is érdemes elolvasnod:

8 ideggyilkos horrorjáték, aminek a végére te is becsavarodsz egy kicsit

×