Hihetetlen, de igaz, a Husqvarna bebizonyította, hogy immáron fűnyírón is lehet pörgetni videojátékokat. Sőt, akár versenyezhetünk is másokkal!

2023.11.26. – Decemberben lesz 30 éve annak, hogy megjelent minden idők egyik legismertebb és legkedveltebb, vérgőzben fürdő lövöldéje, a Doom. A jeles évfordulónak köszönhetően, az eredeti játék fő tervezője, John Romero egy teljes új, friss Doom-epizódot fog kiadni. Az új csomagban eddig még nem látott pályák is helyet kapnak. Sőt, már a pontos megjelenési dátumot is ismerjük. A Sigil II néven érkező új csomag összesen 9 egyjátékos és 2 darab multiplayer pályát fog tartalmazni, amik egy hatodik epizódot adnak majd hozzá az eredeti Doom-hoz. Utóbbi 1993-ban ugyan csak három epizóddal érkezett, de azt két évvel később, 1995-ben megjelent bővített változata, az Ultimate Doom egy negyedikkel egészített ki; Romero pedig 2019-ben Sigil néven kiadott egy ötödik epizódot is. A Sigil II most ezekre rak még rá egy plusz lapáttal.

S mivel ez a Sigil-projekt tényleg az igazi rajongóknak szól, Romero ehhez is igazította az új bővítmény árcéduláját. Senkitől nem kér semmit érte, csak azt, hogy szeressék, és játékórájukkal támogassák a projektet. Persze az igazán nagy rajongók megvehetik majd az új epizód egy, maga az alkotó által dedikált példányát is. Ez egy sörétes puska töltényt mintázó pendriveon fog érkezni néhány egyéb, a Doom-hoz kapcsolódó tárggyal egyetemben egy dobozban. A szóban forgó új epizód megjelenését 2023. december 10-re tervezi a fejlesztő.

Rajongás a zöld gyepen

Nem csoda, hogy még mindig foglalkoznak az eredeti Doommal, hiszen mind a mai napig töretlen a sikere. Az emberek szabályosan sportot űznek abból, hogy a lehető legőrültebb elekrtronikai eszközön futtassák a lövöldét. Korábban írtunk arról, hogy akár már fülbevalókon is pöröghet a Doom, ám most egy újabb őrület ütötte fel a fejét.

Mint kiderült, már robotfűnyírón hentelhetünk Doomguyjal!

A PCGamesn-en megjelent egy cikk, amiben arról írtak, hogy akár még versenybe is szállhatunk egymással a fűnyírókon a Dreamhacken. A Husqvarna felállított egy „sátrat”, ahol a kilátogatók 1v1 deathmatcheket játszhatnak egymással a cég robotfűnyíróin.

Zseniális reklám!

Ezt olvastad már?

Ezért röhögünk ordítva-visítva mások bénázásán – így működnek a fail-videók

×