Reméljük, hogy az Alza is értékeli a poént, és ők is kipróbálják azt a magyar rajongói Doom modot, amiben a kis zöld kabalát lehet aprítani.

2023.11.25. – Sok-sok idő telt el azóta, hogy a korábban közkedvelt, lelkes magyar Doom mod-készítő hallatott magáról. A Thorir the ReD Youtube csatorna az elmúlt években több vicces modot készített az eredeti Doomhoz, ilyen volt a Koronavírus-járvány – A videojáték, ami gyakorlatilag trilógiává nőtte ki magát. Ezek mind játszható Doom modok voltak, melyek igyekeztek minél jobban szórakoztatni a közönséget. A cél általában nem is a játékmod elkészítése – bár az mindig letölthető -, hanem egy vicces videó születése. Így történt most is, amikor elkészült az a mod, amiben

az Alza webáruház kis zöld manóit lőhetjük halomra.

AlzaDoom

A most megjelent rajongói játék, az AlzaDoom mod célja tehát ismét csupán a vicces szórakozás azok számára, akik nagyon szeretnék kicsit más módon látni a reklámokból jól ismert zöld kabalafigurát. Szívből reméljük, hogy mind az Alza, mind a hangját adó Csőre Gábor értékelni fogja a poént. A játékban gyakorlatilag a kis zöld figurákat lehet válogatott módon elintézni, ami nem meglepő egy Doom játékban.

„Lássuk be, magával az áruházzal még nem is lenne baj, de már egy szeptemberi napon elfogott a szorongás, hogy rövidesen nem csak Mariah Carey-t, de az Alzamanót (Alzac) is elkezdik kiolvasztani a pokol tüzénél. Így született meg ennek a (Brutal) Doom modnak az ötlete. Fontos leszögeznem, hogy nem állok semmilyen üzleti kapcsolatban sem az Alza.hu-val, sem pedig bármely másik, a játékmenet során szereplő kereskedelmi, vagy politikai entitással! A mod célja csupán a szórakoztatás (kérlek NE gyújtsatok fel a hatására egy plázát se!), az abban megjelenő valós közszereplők és vállalatok csupán kellékei, díszletei a – kvázi – hétköznapi környezetben játszódó játékmenetnek” – írja a készítő a leírásban.

Fontos megjegyezni, hogy a játékmod futtatásához MINDENKÉPP szükséged lesz a Doom2.wad-ra.

 

Neked hogy tetszik?

Ezt láttad?

Ez aztán a tempó – A NASA sebességrekordot döntött a Mars felszínén

 

×