Az újabb járványügyi korlátozások bevezetése után nem sokkal megérkezett a magyar koronavírusos Doom játék harmadik része is.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy egy lelkes rajongó mod segítségével olyan Doom játékot készített, melyben a magyar korornavírus-helyzetre reflektált. A „játék” első részeiben zseniális és vicces módon nézhettük végig a járványügyi intézkedéseket és annak hatásait a társadalomra. A sorozat második részében például a legfőbb cél az volt, hogy fittyet hányva Győrfi Pálra eljussunk az Aldiba, ahol olyan fontos háztartási kellékeket kell beszereznünk, mint az XXL vécépapír vagy épp a Nagyi titka-féle kilós finomliszt.

Most megjelent a Koronavírus-járvány – A videojáték 3. része.

„Három a magyar igazság, eljött a COVID-19 járvány harmadik hulláma, és ezáltal trilógiává bővül a COVID Doom is” – írta az alkotó Thorir the ReD a leírásban. „Ebben a részben egy év után végre elérkezik a katartikus végkifejlet, Dr. Müller Cecília vendégszereplésével. Így ez az utolsó felvonása ennek a rövid videósorozatnak. Bízzunk benne, hogy hasonló módon ér véget rövidesen a járványhelyzet is.”

 

Természetesen a videó célja kizárólag a szórakoztatás, mindez teljes mértékben fikció. Ha „szakmabeliként” szeretnél magad is belenézni a modba, ezen a linken letöltheted. Itt azonban nincs értelme játékélményt keresni, mivel megalkotásának célja alapvetően maga a videó volt.

Jó szórakozást mindenkinek a harmadik részhez!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×