November utolsó hétvégéjén a továbbijutó CS2 titánok harcát nézhetjük meg élőben, magyar kommentárral az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

2023.11.21. – Ismét nagyon izgalmas esport pillanatokat lehet átélni az Unibet Magyarország Twitch csatornáján, hiszen a héten zajlik a BLAST Premier Fall Final 2023. A végső összecsapás egészen november 26-ig tart, szóval bőven lesz idő szurkolni. A nagy összecsapások még csak most jönnek, hiszen november utolsó hétvégéjén, 25-én és 26-én jönnek az elődöntők és a döntő. A legjobb, hogy a Counter-Strike esport is áttért már a CS2-re, szóval még egy ok, amiért érdemes nézni, hogy ki lesz a győztes.

A BLAST Premier Fall Final 2023 Koppenhágában zajlik, de élőben nézheted, magyar kommentárral az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

A legjobb 8

Az egész héten át zajló versenyen a világ legjobb 8 csapata mérkőzik meg egymással, ahogy mondtuk, Counter-Strike 2-ben. A nyolc csapat lenyűgöző eredménnyel kvalifikálta magát a BLAST Premier Fall Final 2023-ra, Heroic például a címvédőként van jelen, miután 2022-ben megnyerte a tornát.

A BLAST Premier Döntő menetrendje

A BLAST Premier Fall Final 2023 csoportköre és egy rájátszás után ezen a hétvégén már az elődöntők és a döntő jön. A csoportkörben a nyolc csapatot két, egyenként négycsapatos csoportba osztották, dupla kieséses, BO3 mérkőzéses formában. Mindkét csoportból az első három csapat jut a rájátszásba. A csoportkör győztesei az elődöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezett csapatok a negyeddöntőbe. A nagydöntő győztes csapatát november 26-án koronázzák bajnokká, biztosítva helyüket a BLAST Premier World Final során.

Forduló Dátum
Elődöntő November 25
Döntő November 26

A közvetítések minden nap délután 15 órakor kezdődnek.

Így áll a helyzet

Amit már biztosan tudunk, hogy a Team Vitality és a FaZe Clan már ott lesz a negyeddöntőben, ők szombaton csapnak össze 15:30-kor alsóági ellenfelükkel. A vasárnapi nagydöntő 17 órakor kezdődik majd. Íme a jelenlegi ágrajz.

A Fall Final 2023 teljes nyereményalapja nem mellesleg 425 000 dollár,  a győztes 200 ezer dollár pénzdíj mellett helyet kap a BLAST Premier világdöntőn. Bővebb információ itt.

A BLAST Premier Fall Final 2023 élő közvetítése magyar nyelven nézhető az Unibet Magyarországon Twitch csatornáján.

×