Ezen a télen kellett volna megjelennie a dögös játékmenet-előzetessel beharangozott Warhammer címnek, erre nem kicsit eltolták a naptárban.

2023.11.22. – A Focus Entertainment korábban azt ígérte, hogy még 2023 telén megjelenhet a 2011 hack-and-slash folytatása. Több mint időszerű lett volna, viszont a 2021-es és a tavalyi The Game Awardson is ígérgetett Warhammer 40,000: Space Marine 2 nem hogy a következő néhány, hanem talán a következő 12 hónapban se feltétlenül biztos, hogy megjelenik!

Forrás: Saber Interactive

Nem tudni mi lehet a baj a már közel 10 perces játékmenet-előzetessel is hirdetett játékkal, mert a Summer Game Festen még tényleg úgy volt, hogy 2023 telén (jó indulattal tehát 2024 február végéig) megkapjuk a több mint 10 éve várt folytatást. A PCGamesN ehhez képest kiszúrta, hogy

a Focus Entertainment sokkal későbbre tervezi a bemutatót.

A kiadó közleménye szerint decemberben még csak az új Warhammer megjelenési dátumát jelentik majd be (feltehetőleg ismét a The Game Awards keretében), de a premier, a korábbi ígéretekhez képest nagyon nem egyhamar lesz. Mint írták, a játékot jelen állás szerint 2024 második felében dobják csak piacra, mert időt akarnak adni a fejlesztőknek arra, hogy javítgassák egy kicsit és a lehető legjobb élményt faragják ki belőle. A cég emlékeztet: nagyon várt címről van szó, hisz’ milliók kívánságlistáján máris szerepel a következő nagy Warhammer cím, szóval semmiképpen se akarnak csalódást okozni.

A játékot az eddig látottak alapján valószínűleg alaposan tele pakolják ijesztő ellenségekkel és nyomasztó környezetekkel. A fejlesztő Saber Interactive biztosan kitesz magáért, hogy hatalmas fegyverekkel és az ikonikus láncfűrészkarddal vágjuk át magunkat az életünkre törő szörnyetegeken. A grafika is egészen kivételesnek tűnik, szóval tényleg tűkön ülünk. Ha minden igaz, egyszerre érkezik majd PlayStation 5, Xbox Series X|S és Windows platformokra.

Na meg ezt a Warhammer fejleményt is várjuk, de nagyon:

Henry Cavill nem lesz Superman, de a Warhammer 40.000 sorozat főszereplője igen

×