Úgy tűnik, hogy Henry Cavillt ezúttal egy ismert társas-és videojáték sorozat adaptációjának főszerepében láthatjuk majd.

Most már biztosan tudjuk, hogy Henry Cavill nem lesz többé Superman, ahogy a The Witcher folytatásokban Geralt sem. Mindez valljuk be, nagy csalódás a DC és Witcher rajongóknak, ám talán jó hír, hogy a színész feltűnik még videojáték-adaptációkban.

Henry az Amazonon készülő népszerű sci-fi fantasy játék, a Warhammer 40 000 sorozat-adaptációjának főszereplője és executive producere lesz.

Az Amazon a Games Workshop gyártásában készülő játék jogaival kapcsolatban már a végső tárgyalásokat folytatja – írja a The Hollywood Reporter.

Egyelőre persze nem lehet tudni, hogy ki írja és rendezi majd a sorozatot, az viszont biztos, hogy a főszerepben a volt Geraltot láthatjuk majd.

Aki esetleg nem ismerné, a Warhammer elég széles univerzummal rendelkezik. A Warhammer 40 000 a brit Games Workshop játékkiadó futurisztikus fantasy-univerzuma, amelyre asztali szerep-és számítógépes játékok, valamint könyvek egész sora épül. A Warhammer 40000 stratégiai játék 1987-ben jelent meg, és azóta nyolc kiadást ért meg. A játék a világ legnépszerűbb miniatűr hadijátékává nőtte ki magát, és számos más címet inspirált.

A játék 40000 évvel a jövőben játszódik, ahol az emberi civilizáció megállt a fejlődésben, és véget nem érő háborúban áll az idegenekkel és mágikus lényekkel, de a világ tele van különböző fajokkal.

Cavill egyébként köztudottan Warhammer-rajongó, sőt figurákat is fest. Mivel a projekt még korai stádiumban van – vagyis az Amazon még nem kötött üzletet -, valószínűleg nem ez lesz a következő film, amiben Cavillt láthatjuk.

Borítókép: IGN

Ezt láttad már?

Készül a Death Stranding film, de nem a játék szolgai másolata lesz

 

×