Bár nálunk nem lehet kapni, a hangszórós kanapé megvásárlása most ingyen Xbox Series X-t ér, és még játékokat is adnak hozzá.

2023.11.22. – Mit szólnál hozzá, ha olyan kanapéd lenne, ami beépített hangszórókkal tenné a film-és játékélményt még valósághűbbé? Ami azt illeti, létezik egy ilyen térhatású hangot kínáló kanapé, csak sajnos nem nálunk Magyarországon. A Lovesac, egy amerikai bútorkereskedő, ami a Sactionals nevű, szabadalmaztatott moduláris bútorrendszerre specializálódott, most ingyen Xbox konzolt ad.

Ahogy arról nemrég a Dexerto is beszámolt, a cég most még magával ragadóbbá  teszi a játékélményt az idei Cyber Monday ajánlattal. Most tehát az, aki Lovesac StealthTech Sound + Charge hangszórórendszert vesz magának,

ajándékba kap egy Xbox Series S konzolt, Forza Motorsport és a Starfield digitális játékokkal együtt.

Az ajánlat viszont csak azoknak szól, akik online rendelik meg ezt a kombót. Ha esetleg Észak-Amerikában élsz, és szeretnéd a játékélményt még durvábbá tenni, akkor érdekes lehet neked az ajánlat. Főleg, ha szeretsz kanapéról játszani. A rendszert úgy találták ki, hogy a hangszórók teljesen el vannak rejtve a kanapéban, sőt oldalt még egy vezeték nélküli töltőrendszer is van. Ez persze nem csak a játékok esetében eredményez nagyon komoly hanzást, a de videók, filmek esetében is.

Ár

Bármennyire is csábító a cucc az ingyen Xbox miatt, a helyzet az, hogy ez a kanapé nem olcsó. A Lovesac Sactionals ára 4270 dollárnál, vagyis kb. 1,5 millió forintnál kezdődik, és az csak a kétüléses kanapé. Bár hasonló méretű kanapét ennek az árnak a töredékéért is kaphatunk, a beépített hangrendszer nagyon erős érv mellette. Az ingyen Xbox pedig csak hab a tortán. Kár, hogy nálunk nincsenek ilyen ajánlatok.

Ezt láttad már?

Epic Black Friday: 33% kedvezmény majdnem MINDENRE

×