Kétféleképpen szakíthatsz nagyot az Epic Games Store most indult Black Friday akcióján és még az 5% visszatérítést is megduplázták.

2023.11.22. – Külön utat választott a Black Friday őrület meglovagolására ez Epic Games Store. Bár egyes játékokra, például az Assassin’s Creed Mirage-ra, a Final Fantasy VII Remake-re és a The Crew™ Motorfestre is kapsz tőlük 20-40-50 százalékos engedményt, messze nem ez a promóció legnagyobb dobása. Ellentétben a többi áruház ajánlataival, az Epic, ahelyett, hogy hosszan sorolná a kedvezményes címeket, inkább csaknem az egész kínálatra ad egységes kedvezményt.

33 százalékos kupont érvényesíthetsz az Epic akciójában

Kétféle opciód van a kedvezményekre, de persze nem minden feltétel nélkül. Egyrészt ott a fent írt akció: amikor eleve leárazott terméket látsz a Black Friday kínálatban, a megjelölt kedvezménnyel csökkentett árat kell kifizetned. Másrészt viszont ott a 33 százalék off is, amit érvényes felhasználói fiókkal (regisztráció + minimum egy vásárlás) rendelkezők vehetnek igénybe. Ezt az engedményt MINDEN olyan tranzakcióra érvényesítheted, ami nem előrendelés, add-on, DLC vagy játékon belüli vásárlás (pl. V-Bucks). További kivétel (nyilván a kiadó beleegyezésének hiányában) az EA SPORTS FC™ 24 Ultimate Edition, a Madden NFL 24 Deluxe Edition és a F1® 23 Champions Edition. Viszont bármi más, ami – egyéb kedvezményeket is beleszámítva – legalább 4390 forint, annak árából mínuszolhatsz 33 százalékot.

Megduplázták a visszatérítést is

Az Epic Reward, vagyis a levásárolható pénzvisszatérítés alapjáraton 5 százalékos, de a Black Friday időtartama során ennek kétszerese, 10 százalék jár vissza a vásárlásaid után. Jó, nem?

Nincs sok időd, hogy lehalászd az Epic Games Store Black Friday ajánlatát: a felsorolt kedvezményekkel magyar idő szerint november 28-a 17 óráig élhetsz. Regisztrált tagként értelemszerűen a Coupons menüpontod alatt találod a kedvezményre jogosító kupont.

Az Epic legnagyobb konkurense is kitesz magáért:

Filléres játékok a Steamen – Mutatjuk a nagy Őszi Vásár legjobb vételeit

×