Elég nagy átalakulás érkezhet a Call of Duty franchise-ban. Vajon a Modern Warfare III kritikái, vagy tervezett átalakulás miatt?

2023.11.20. – Elég nagyot fordul a világ a Call of Duty játékokat fejlesztő Infinity Ward háza táján – osztotta meg a hírt maga a stúdió. A közlemény szerint új, inspiráló környezetet és vadonatúj kollektívát kap a vállalat. Ezzel szeretnék

„új magasságokba emelni a Call of Duty franchise-t”.

A 2002-ben alapított Infinity Ward az az eredeti videojáték-stúdió, ami megalapozta a CoD sorozatot. Emlékeztetnek: a kalifornai Woodland Hillsben és Lengyelországban, valamint Mexikóban vannak irodáik. Most ezek mellé nyitják meg hamarosan a vadonatúj létesítményüket az USÁ-ban, a texasi Austinban.

Forrás: Infinity Ward

Mit tervez az Infinity Ward?

A Call of Duty-t minden idők egyik „legemlékezetesebb” videojáték-sorozatának nevezik, hozzátéve: ahhoz, hogy még jobb élményeket nyújtsanak, nekik maguknak is megfelelő stúdiókörnyezetet kell kialakítani. „Az iparág legokosabb, legelszántabb és legtehetségesebb elméit alkalmazzuk. Szenvedélyes játékfejlesztőket keresünk, akik csatlakoznának teljes értékű csapatunkhoz”. Az új irodába azzal igyekeznek tehetséges kollégákat találni, hogy „az Infinity Ward által fejlesztett címek több mint 200 Game of the Year díjat és 100 Editor’s Choice elismerést gyűjtöttek” eddig.

A nyilatkozat szerint a nagy változások egyértelműen a CoD tovább fejlesztését IS szolgálják. Szeretnének új, innovatív élményeket és egyedülálló művészeti technológiákat kidolgozni a CoD játékok erősítéséhez. A rajongók okkal reménykednek, hogy pozitív irányban változnak majd a dolgok.

Mert ez nem igazán jött össze:

Az új Modern Warfare 3-at tartják minden idők legrosszabb CoD játékának

×