A játékosok nem csak felújított formában élvezhetik a The Last of Us Part II Remasteredet, de több új játékmód is érkezik a játékba.

2023.11.18. – Az elmúlt napokban már több külföldi oldal is beszélt a The Last of US Part II Remastered lehetséges érkezéséről, hivatalos infó azonban még nem volt. Aztán nem is olyan rég, a rengeteg szivárgás után a fejlesztő Naughty Dog hivatalosan is leleplezte a The Last of Us Part II Remastered megjelenését PS5-re.

A játék január 19-én érkezik PlayStation 5 konzolra.

Különleges játékmód

Bár a frissített változat megjelenése óriási hír, sokan csalódottak amiatt, hogy csak PS5-re érkezik, és PC-re nem. Ennek ellenére tényleg érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy a PS5 tulajdonosként beújítjuk az új változatot. A The Last of US Part II Remastered ugyanis nem csak egy egyszerű frissítés. A játék persze kap DualSense támogatást, egy rakás grafikai opciót és frissítést, amiről bár bővebben beszámoltunk ITT. A Naughty Dog azonban ennél jóval több dologgal készült. Nemrég agy X-bejegyzésben osztották meg, hogy mi mindenre számíthatunk, így az is kiderült, hogy egy új játélmódot is kapunk.

Túlélőmód

Persze szivárgásokból már sokat lehetett arról hallani, hogy a fejlesztők különleges játékmóddal készülnek a The Last of Us világában. A multiplayert sokat emlegették, aztán kiderült, hogy lefújták. Igen ám, de ez nem jelenti azt, hogy a Part II ne tartogatna különlegességet. Érkezik ugyanis egy vadonatúj roguelite túlélő mód.

A No Return nevet viselő játékmódban a játékosok maguk választhatják meg útjukat egy olyan történet során, ahol különböző ellenségekkel és helyszínekkel találkozhatunk, véletlenszerűen. Mivel ez egy túlélő mód, a cél természetesen az, hogy minél tovább maradjunk életben és eljussunk a bossig. A No Returnben lesznek feloldható karakterek, akiket bár ismerünk, de eddig nem voltak játszhatók. Persze a módban gameplay újdonságok is lesznek.

Speedrun

Ezen kívül van egy új speedrun mód is, amiben a játékosok megpróbálhatják megdönteni egymás rekordját. Sőt jön egy új Gitár játékmód, amiben hangszereket lehet feloldani. A gitározás az eredeti játékban csak néhol volt elérhető a történet során, azonban mostantól bármikor tolhatjuk. Ellie és Abby egy csomó új skint kap. Aztán ott van a Lost Levels, ami lehetővé teszi, hogy kipróbáljuk három olyan pálya korai fejlesztési verzióját, amiket az eredeti PS4-es játékban nem láthattunk.

No Return – A Roguelike túlélő mód

  • Élj túl minél tovább minden egyes körben, miközben véletlenszerűen találkozol ellenségekkel és te választhatod meg az utadat. utadat.
  • Játssz egy sor különböző, feloldható karakterrel, amik közül néhány még sosem volt játszható a The Last of Us franchise-ban. Mindegyikük egyedi jellemzőkkel rendelkezik.
  • A különféle kihívások különböző ellenségeket és emlékezetes helyszíneket mutatnak be a második részből, amik mindegyike feszült boss-fightokban csúcsosodik ki.

Új játékmódok

  • A Lost Levels segítségével három új, az eredetiben nem látott pálya korai fejlesztésű változatát fedezheted fel.
  • Élvezd az órákig tartó új fejlesztői kommentárokat, és nyerj betekintést a II. rész fejlesztésébe, miközben játszhatod a játékot.
  • Éld ki zenei lehetőséget a Guitar Free Play játékban, amely új, feloldható hangszereket tartalmaz, vagy próbáld ki az új Speedrun módot*, és posztold ki a legjobb idődet.
  • A Part II Remastered emellett vadonatúj, feloldható karakter- és fegyverskineket is tartalmaz, amiket a játékosok Ellie és Abby számára is használhatnak.

A The Last of Us Part 2 először 2020-ban jelent meg PS4-re, és 2021-ben kapott egy 60fps-es frissítés PS5-re. Ez a Remastered azonban szemmel láthatóan valami más.

Ezt láttad?

Napi poén: Frank Reynolds keményen tolja a The Last of Us-ban

×