Mutatjuk a legjobb ajánlatokat az Xbox Black Friday kínálatából, hogy ne vessz el a bőség zavarában, mert az van rendesen.

2023.11.17. – Az Xbox se akart lemaradni a konkurencia mögött. Amíg a PlayStation változatos Black Friday hardver- és játékfelhozatal mellett indie vásárt is indított, az Xbox mintha mélyen hallgatott volna, aztán egyszer csak berobbantotta az akciót, tényleg lehengerlő ajánlatokkal. Ja, hát valahogy így kell felvenni a kesztyűt!

 

A fekete pénteki akciók között olyan klasszis címeket és idei bombasikereket is kegyetlenül leáraztak, mint a Hogwarts Legacy, a Lords of the Fallen, a Starfield vagy épp’ az Assassin’s Creed Mirage. Az ajánlatok között találni akár 75 százalék offot is, de a kedvezmények 20 százaléktól indulnak és akad köztük jócskán olyan is, amit akár féláron adnak. A kiemelt ajánlatból szemezgetve, mi ezekre csapnánk le a helyedben:

Az Xbox Black Friday ajánlatai a mai naptól érvényesek és november 30-ig érhetők el. Az ajánlat tartalma piaconként eltérő lehet, és bármikor megváltozhat. Korábbi rendelésekre és vásárlásokra egyébként ezt a kedvezményt utólag már nem lehet érvényesíteni, és az árengedmény nem vonható össze más ajánlatokkal.

Közben vannak olyan game-ek, amelyek a hónap végén eltűnnek az Xbox Game Passból – ezekre addig kell lecsapnod:

Ezt a 7 játékot veszítik el az Xbox Game Pass előfizetők november 30-án

×