Elképesztően sokféle kedvezményt indít a PlayStation az idei Black Friday alkalmából: árcsökkenés jön a Store-ban, PS Directen és a hardverekre is.

2023.11.14. – Napokon belül rád ömleszti legnagyobb idei kedvezményeit a Sony a PlayStation különböző áruházaiban. Nem csak a játékok lesznek olcsóbbak, hanem a konzolok, kiegészítők, előfizetések is. A kedvezmények persze régiónként és forgalmazónként eltérhetnek, de már megvan a fix időintervallum, amikor élhetsz az akár 30 százalékos árengedményekkel.

Forrás: Sony

Sid Shuman kommunikációs vezető közleménye szerint a Sony tíz teljes napon át biztosítani fogja a kedvezményeket, a PlayStation Store, a direct.playstation.com, illetve a PlayStation Gear Store felületein. Ha közvetlenül tőlük vásárolsz hardvert és kiegészítőt, biztos lehetsz benne, hogy a készlet erejéig találni fogsz kedvezményes ajánlatokat Call of Duty: Modern Warfare III bundle-ben és önállóan kapható konzolokra, vezeték nélküli DualSense kontrollerekre, PlayStation 5 borításokra, különböző PS4 és PS5, illetve PC (!) játékokra, sőt, a PS Plus csomagokra is.

  • Az új éves előfizetések árát 30 százalékkal csökkentik, miközben a meglévő kisebb feliratkozások PS Plus Extrára váltása 25, PS Plus Premium, vagy Deluxe-ra frissítése pedig 30 százalékkal lesz olcsóbb.
  • A PlayStation Gear oldal merchandise termékeinek ajánlataira szintén érdemes lesz figyelni: ezekre 20 százalék lesz az off, és ha november 24-27 között rendelsz 75 dollár felett, ajándékba jár egy Heritage Katakana sapka is.
  • A PS5 termékek nyilván ugyanúgy elérhetőek lesznek az akcióban résztvevő fizikai áruházakban, de azt már helyben kell kinyomoznod, hogy a hozzád közel eső műszaki boltok közül melyekben kopogtathatsz kedvezményekért.

A PS Black Friday promóciós időszaka november 17-27-ig tart. Mivel már csak pár nap van hátra, azzal, amit úgyis meg akartál venni, érdemes várni egy kicsit, hogy spórolni tudj!

Egyébként ilyen biznisz alapjáraton a PS Plus előfizetés:

Kiszámolták, mennyit spóroltunk idén a PlayStation Plus előfizetéssel

×