Hivatalosan is megjelent, hogy a Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatása november 30-án mely játékokat veszíti el. Ideje még most játszani velük.

2023.11.15. – Sajnos minden hónapban eljön az idő, amikor néhány címtől búcsúznia kell az Xbox Game Pass szolgáltatás előfizetőinek. Szerencsére azonban minden hónapban új játékok is érkeznek, így reméljük, hogy a kikerülő címek nem okoznak nagy szívfájdalmat. Miközben a szolgáltatás novemberben már 8 játékkal bővült, és még érkezik 3, jó hír, hogy a hónap végén csak 7 játék kerül ki. Általában ami a Game Pass-ba érkezik, az jobb, mint ami kikerül.

Ezt persze nézőpont kérdése, hiszen simán lehet, hogy olyan cím távozik a kínálatból, ami a te kedvenced. Azonban ezúttal is fontos infó, hogy Game Pass előfizetőként a kikerülő játékokat most kedvezményesen veheted meg, hogy örökre megmaradjon. Kicsit rossz hír, hogy a játékok között vannak elismert Battlefield címek is, valamint a Grid, ami szintén klasszikusnak tekinthető saját műfajában. Remélhetőleg a többi nem fog annyira hiányozni, hogy könnyet eressz, de ha kell, olcsón beszerezheted.

Xbox Game Pass távozó játékok november 30-án

  • Anvil (Felhő, Konzol és PC)
  • Battlefield 1943 (Konzol) – EA Play
  • Battlefield: Bad Company (Konzol) – EA Play
  • Battlefield: Bad Company 2 (Konzol és PC) – EA Play
  • Disc Room (Felhő, Konzol és PC)
  • Eastward (Felhő, Konzol és PC)
  • Grid (Konzol) – EA Play

Ezek közül négy cím – a három Battlefield játék és a Grid – az EA Playen keresztül volt elérhető az Xbox Game Pass-ban. A fenti címek közül talán a 3 Battlefield az, ami hiányozhat a rajongóknak, ám nekik talán amúgy is megvannak ezek a klasszikusok. Nagyon furcsa érzés közben, hogy ezzel elérkeztünk az év utolsó hónapjához, így izgalmas lesz látni, hogy milyen címek érkeznek a szolgáltatásba decemberben. Reméljük, hogy lesznek meglepetések karácsonyra.

A 2023-as év egyébként erős év volt a GP szempontjából, 2024 azonban még erősebb lehet. Főleg hogy a Microsoft sikeresen felvásárolta az Activision-Blizzardot, ami bizony a Game Pass kínálatára is hatással lehet. Jöhet a Call of Duty és a Diablo is a szolgáltatásba, legalábbis az ígéretek szerint.

Ezt láttad már?

Tudtad? – Prémium előfizetéssel sem teljesen reklámmentes a YouTube

×