Idén jelent meg az az AAA sci-fi játék, amire hamarosan lecsaphatsz, teljesen ingyen, mindenféle kötöttség nélkül. Ezt most nem szabad kihagyni.

2023.11.17. – Lehengerlő vizualitással rendelkező sci-fi játékot vág hozzád rövidesen az Epic Games Store. A game, amivel az emberiséghez legközelebbi bolygót járhatod be kalandos utakon, nem igazán hozta lázba a kritikusokat. Hogy miért, arról pár szóval többet lent írunk, de úgy tisztességes, ha jelezzük: a felhasználói értékelések elég elismerőek ahhoz, hogy INGYEN semmiképp’ se legyen kihagyható.

Deliver Us Mars

Ha ismerős a játék koncepciója, akkor az nem véletlen, hiszen ugyanattól a KeokeN Interactive stúdiótól érkezik, akik a Deliver Us the Moon című apokaliptikus sci-fi-thrillert tették le az asztalra. Akkor még a globális energiaválsággal küzdő emberiség számára kellett új erőforrásokat felkutatnod. De a folytatásban nagyobb a tér, a sztori, a látvány és a világegyetem általad elérhető része is.

Forrás: KeokeN Interactive

A sztori 10 évvel az első játék után kezdődik, és az emberi faj közelebb áll a kihaláshoz, mint valaha. Jellemző sci-fi motívum, amin szeretünk borzongani, így könnyű beleélni magunkat Kathy Johanson, a Föld legfiatalabb űrhajósának helyzetébe. Az a feladat vár rá, hogy csatlakozzon a Marsra induló Zephyr legénységéhez, akik a vörös bolygón eltűnt kolónia nyomai után kutatnak. Fontos megtalálniuk őket, mert ezen múlik a földi élet megmaradása.

A Deliver Us Mars szuper atmoszférával és kiterjedt űrhajós élményekkel érkezett, 2023 februárjában, szóval relatíve friss sci-fi játékról van szó. Ez meg is látszik rajta: a grafika lehengerlő, leszámítva sajnos az arcmodellezést, ami ez egyik komoly kritika volt ellene a megjelenése után. Sokan felrótták továbbá, hogy kissé monoton lett a játékmenet és nem elég változatosak a rejtvények. Eddig a rossz hírek. Amit viszont nem vitattak el tőle, az az, hogy megtartja az első játék érdekes cselekményét és robusztus űrbéli hangulatát.

A játék ára alapjáraton 10.600 forint az Epic Games Store-ban, de november 23-a este öttől egy teljes héten át ingyen leszedheted és örökre megtarthatod.

Addig is van viszont ajándék sci-fi az Epic áruházában:

20.000 forint helyett tök INGYEN berámolhatsz két remek játékot

×