Két egészen kiváló játékra csaphatunk most le teljesen ingyen, egyetlen forint elköltése nélkül – melyekért általban 20.000 forintot kérnének.

2023.11.16. – Csütörtökönként az Epicé a főszerep, a Steam legnagyobb riválisa ugyanis ezeken a hétközepi napokon izzítja be a már jól ismert ajándékozási vetésforgóját. A november 16-től egészen november 23-ig tartó héten pedig nem is egy, hanem két remek játékkal örvendezteti meg mindazokat, akik 2 perce az Epig Games Store-ba tévednek, amit ezúttal is érdemes megejteni, ugyanis az ingyen berámolható játékok nem csak szórakoztatóak, de értékesek is.

A kései 90-es évek 3D-s RPG-it megidéző Earthlock például a Steamen általában 28,99 euróért, azaz közel 11.000 forintért szokott gazdára találni. A remek, grafikájában és játékmenetében nyomokban Final Fantasy-t tartalmazó szerepjátéknak egyébként jövőre érkezik a folytatása, így Umbra világában kalandozgatva még bőven van időnk felzárkózni.

 

A másik játék pedig a 9200 forintba kóstáló, most azonban szintén teljesen ingyen osztott Surviving the Aftermath, amiben egy posztapokaliptikus várost kell kvázi a semmiből felépítenünk úgy, hogy az képes legyen túlélni a megváltozott világ viszontagságait. A dolgunk pedig nagyon nem lesz egyszerű, mivel más kolóniák nem feltétlenül a békés együttélés, mintsem a megszállás és a fosztogatás hívei. Az újrajátszhatóságra sem nagyon lehet panasz, a pályák ugyanis procedurálisan generálódnak, ezért az új környezetnek, új kihívásoknak és újabb megoldandó helyzeteknek hála sosem fogunk unatkozni.

A két játékot tehát november 16. és 23. között lehet az Epic Games Store-os játéktárakhoz adni teljesen ingyen, melyek az akció lejárta után örökre meg is maradnak.

Mindeközben ezekről sem érdemes lemaradni:

Egy forint elköltése nélkül, INGYEN játszhatsz ezzel a 82 remek játékkal

×