A Microsoft egy olyan kihívással ünnepli az Xbox Game Pass egyik játékának érkezését, aminek nyereménye egy fizetett, teljes munkaidős állás.

2023.11.15. – Kétféle gamer létezik. Aki szereti kimaxolni a játékokat és teljesít minden kihívást, legyen az achievement vagy trophie, és akit ez egyáltalán nem érdekel. Ez a hír inkább azoknak szól, akik nagyon szeretik az achievement kihívásokat, ugyanis most egy nagyon érdekes verseny indult, aminek nyereménye egy állás. Igen, a nemrég indult Xbox pályázat nyereménye egy fizetett, teljes munkaidős állás, amit az kaphat meg, aki elég ügyes ahhoz,

hogy feloldjon egy achievementet a Football Manager 2024-ben.

Xbox kihívás állásért

A most indult Xbox kihívás célja persze elsősorban az, hogy nemrég megjelent Football Manager 2024-et népszerűsítse, ami a megjelenés napján bekerült az Xbox Game Pass-ba. A Sega leányvállalata, a Sports Interactive is az Xbox Game Pass egyik legkövetkezetesebb támogatója, hiszen az FM19 óta minden játékuk elérhető a Microsoft szolgáltatásában. Már szeptember lehetett tudni, hogy a Football Manager 2024 is bekerül.

A Sports Interactive, a Sega és az Xbox most egy egyedi, The Everyday Tactician nevű versennyel igyekszik kicsit felhívni rá a figyelmet. Azonban a nyeremény igen egyedi. Röviden összefoglalva, a verseny keretében az Egyesült Királyságban élő játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy a Bromley FC-nél helyezkedjenek el. A Vanarama National League – az angol labdarúgás ötödik osztályának – ezen alapcsapata a pályázat segítségével fogja felvenni új alkalmazottját, rajongói elemzői pozícióban.

Ahogy az az álláshirdetésből is kiderül, a versenyen való részvételnek két feltétele van. Az első a „Championes” achievement feloldása a Football Manager 2024-ben PC-n vagy Xbox konzolon, bármely hazai bajnokság megnyerésével. Ezt követően egy egyperces videót kell beküldeni, amelyben kifejtik, miért érdemlik ki a felkínált lehetőséget.

A döntősöket behívják egy interjúra a Bromley FC-hez

A Bromley FC által kínált pozíció teljes munkaidős, határozott idejű munkakör, 13,15 font (kb. 5600 forint) órabérrel. A pályázat nyertese támogató teljesítményértékelőként fog dolgozni heti 5 napot, feladata a csapat és a játékosok teljesítményének értékelés és elemzése lesz. Az állás azonban csak január 2-től 2024 májusáig tart. A pályázat alapgondolata az, hogy a rajongóknak lehetőséget biztosítson arra, hogy valós tapasztalatot szerezzenek a labdarúgásban.

Bevállalnád az állást?

Neked nincs pénzed, valaki meg gördeszkát csinált az RTX 4090-ből

×