Anime spinoffot kap a The Witcher. Jó kis vérátömlesztést adhat a franchise-nak, ami előszereplős fronton gyakorlatilag összeomlott.

2023.11.13. – Megvan a megjelenési ablaka, és két előzetesnek hála, már azt is láthatod, milyen lesz a Netflix következő The Witcher produkciója. Az animációs film bejelentését a streaming szolgáltató múlt heti Geeked Week eseményén ejtették meg. Rögtön több óriási örömhír is jutott a rajongóknak, de mind közül a legnagyobb, hogy a

ugyanaz a Doug Cockle alakítja Rívia Geralt karakterét, akinek a hangján a The Witcher III – Wild Huntban hallod megszólalni.

Úgy tudni, hogy az élőszereplős műsorból is többen visszatérnek a szerepükhöz a The Witcher: Sirens of the Deepben, de egyelőre csak a Kökörcsint játszó Joey Batey-t tudjuk biztosan megígérni. Az anime alighanem jó kezekbe került, hiszen a rendező Kang Hei Chul korábban a Vaják: A Farkas rémálma című filmen is dolgozott, az animációs csapat tagjaként. Az írók között szintén ismerős neveket találunk, de az élőszerelős sorozatot is szerző Rae Benjamin, Mike Ostrowski és Andrzej Sapkowski jelenléte sajnos nem biztos, hogy jó hír. A The Witcher harmadik évadát ugyanis ennél bénábban nem lehetett volna lezárni.

Forrás: Netflix

Előre leírni persze nem volna korrekt és okos dolog – főleg azért, mert a The Witcher: Sirens of The Deep kapott egy hangulatalapozó bejelentő előzetest, illetve még egyet, amiben a történet konfliktusát villantják meg. A címből is adódik, hogy a Vaják a tengermély hataloméhes uraival kerül szembe.

Az animációs film a The Witcher világának megfelelően 18+-os lesz, és a bejelentés szerint 2024 őszén-telén fog landolni a Netflix kínálatában.

De nem a Witcher anime a legnagyobb show, amit a Netflix 2024-re tartogat, hanem ez:

Később jön a Trónok harca készítőinek Netflix sorozata, de van új előzetes

×