Egyre érdekesebbnek tűnik a Game of Thrones alkotóinak sci-fi sorozata, amiről azt ígérik, hogy a Netflix eddigi legnagyobb dobása lesz.

2023.11.11. – Bár a napokban zajló, utolsó 2023-as Netflix eseményen egy sor nagy produkciót lelepleztek, ami érkezik a streaming szolgáltatóra, egy nagy címmel napokon át adósak maradtak a rendezők. A 3 Body Problem című sci-fi sorozat, amit a Trónok harca alkotói (David Benioff és D.B. Weiss) készítenek, közel négy éve lógott a levegőben, amikor idén nyáron végre érkezett belőle egy előzetes.

Az agyondíjazott tudományos-fantasztikus író, a kínai Liu Ce-hszin azonos című könyvtrilógiájából készülő Netflix produkció úgy volt, hogy jövő januárban landol a platformon. Ez biztosan kitolódik, de legalább kiadtak hozzá egy vadonatúj kisvideót és posztert, amelyek leleplezik, immáron a pontos megjelenési dátumot.

Forrás: Netflix

A regénysorozat az emberiség első kapcsolatfelvételének krónikája, űrbéli idegen lényekkel. Egy fiatal, az 1960-as évek Kínájában élő nő végzetes döntése indítja el olyan események láncolatát, ami térben és időben is visszhangzik. A természet törvényei megmagyarázhatatlan módon kezdenek összeomlani, és erre egy tudósokból álló, összetartó csoport, meg egy rendíthetetlen nyomozó próbál elkeseredetten megoldást találni. Az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével kell szembenézniük.

Game of Thrones sztárok a Netflix sorozatában

Úgy hírlik, hogy a 3 Body Problem a Netflix eddigi legnagyobb költségvetésű vállalkozása, szóval nagyon megválogatták, kikkel dolgoznak együtt. A Trónok harca szerzőpárosa mellett olyan társproducerek tűntek fel a sorozat körül, mint Rian Johnson, Brad Pitt vagy Rosamund Pike.

A főszereplő Jess Hong mellett megjelenik a legújabb kisvideóban John Bradley is, de nem ő az egyetlen Trónok harca sztár a sorozatban, hiszen Liam Cunninghamot és az isteni Jonathan Pryce-t szintén láthatjuk benne. A többi színész ugyancsak elég ismert arc: Jovan Adepo (Babylon, Overlord), Eiza González (Godzilla Kong ellen), Sea Shimooka (A zöld íjász), Benedict Wong (Bosszúállók: Végtelen háború, Mentőexpedíció), Rosalind Chao (Mulan), Saamer Usmani (Utódlás).

Nagyon szeretnénk már tudni, hogy mi ez a rejtélyes VR-headsetre hajazó sisak, amin „még egy k*rva töltőport sincs”, mégis mintha egy egészen másik, hiperrealisztikus világot pakolna a viselője köré. Mivel egy fenyegető megjelenésű piramis magasodik a háttérben, feltételezzük, hogy időben és térben az egész emberi civilizáció különböző helyszínein és koraiban is megfordulunk majd. Izgalmasan hangzik, de, ahogy fent írtuk, kicsit többet kell várni rá. A 3 Body Problem a minap közölt poszter szerint csak 2024. március 21-én debütál a Netflix kínálatában.

Ennél előbb világháborús óriáskaland is lesz:

Bombasztikus légicsaták az új világháborús sorozat első előzetesében

×