Nagyszabású és hiteles lezárást akarnak a Stranger Things alkotói, és erre az egyik főszereplő nyilatkozata szerint minden esély megvan.

2023.11.13. – Fontos nap a mai a Stranger Things rajongói számára, mert biztosak lehetnek benne, hogy elindult imádott sorozatuk legutolsó évadának forgatása. A munka megkezdése előtt David Harbour (Hopper sheriff) még árulkodott egyet arról, hogy mire lehet számítani a nagyívű történet lezárásától. A színész a múlt hétvégén zajlott Motor City Comic Con közönségtalálkozóján válaszolt a kérdésekre. Érdekes módon még mindig sulykolnia kellett, hogy nem, nem lesz hatodik évad.

Forrás: Netflix

„Sajnos csalódást kell okoznom. Az ötödik évadot úgy jelentették be, hogy ez az utolsó felvonása a Stranger Things-nek. De ennek megvan a maga szépsége: lesz egy nagyon valós lezárása”

– magyarázta Harbour, jelezve, hogy tényleg végleges elvarrás lesz, mindenféle fennhagyott hangsúly vagy cliffhanger nélkül. Mint mondta, a történet az ebben a hónapban bemutatásra kerülő, előzménytörténetet elmesélő Stranger Things: The First Shadow színdarabbal és az ötödik évad legutolsó epizódjával lesz teljes és kerek.

A színész elárulta azt is, hogy nagyon megindító befejezést kapott a Netflix sorozata, és rendkívül gazdag az egész ötödik évad forgatókönyve. Utóbbiért a Stranger Things alkotóit, a Duffer fivéreket dicsérte: úgy véli, a szerzőknek sikerült önmagukat felülmúlni a szkripttel, ami „a szokásosnál is csodálatosabb” lett.

„Ez is egy pokoli nagy vállalkozás. Úgy értem, a díszletek és a forgatókönyvben szereplő dolgok, amiket láttunk, nagyobbak, mint bármi, amit eddig csináltunk”

– jelezte Harbour. A sorozat mindent lezáró ötödik évadjának forgatása a napokban kezdődik, és a hivatalos IMDb-oldal szerint leghamarabb 2025-ben kerül majd képernyőre, természetesen a Netflix streaming platformján.

A Stranger Things ötödik évadának rajtját (vagy mijét) szintén kiszivárogtatták:

Megosztották, hogy kezdődik a Stranger Things 5. évada, de bár ne tették volna

×