A Stranger Things sorozat írói nagyon szeretik heccelni a rajongókat. Most egy friss poszt jelent meg a sorozat 5. évadának első jelenetéről.

2023.11.07. – Komolyan, olyan sokat kell várni a Stranger Things 5. évadára, hogy mire megjelenik, már senki nem fog emlékezni, hogy miről is szólt az első 4 évad. Az azonban biztos, hogy a folytatást nagyon sokan várják, mivel végre elérkezik a lezárás. A helyzet viszont az, hogy bármennyire is várjuk, még egy jó darabig nem nézhetjük meg az új részeket.

Az írók azonban a rajongók számára szeretnék némi hírt adni a munkálatokról, hogy az emberek ne veszítsék el a türelmüket és a reményt. És amúgy a dolog működik. Ha csak két szó is érkezik hivatalos forrásból a sorozatról, az emberek megőrülnek. Valami ilyesmi történt most is, amikor megosztották, hogy

mik lesznek a Stranger Things sorozat 5. évadának első képei.

Ennyi

Sajnos azonban nem szabad nagy Stranger Things bejelentésre, valódi képekre, vagy konkrét jelenetre számítani. Az írók ezúttal annyit árultak el, hogy a forgatókönyv szerint mit láthatunk majd az új rész első képkockáin. Mivel nem felvételekről van szó, csak pár sorról egy papíron, így még a képeket is a fantáziánkra bízzák. A sorozat íróinak hivatalos X oldalán a következő forgatókönyvrészlet jelent meg.

  • „5. évad. 1. fejezet. 1. jelenet”
  • „A HIDEG SZÉL hangja. Morgó fák hangja. „És…
  • „EGY GYERMEK HANGJA. Egy ismerős dalt énekel:”

És…. ennyi. Igen, ennyi. Így kezdődik az ötödik évad. Persze mondhatnánk, hogy ez egyenlő a semmivel, a rajongókat azonban igenis beindította a dolog. A reakciókon látszik, hogy sokan örülnek annak, hogy az írók hírt adtak a sorozatról, sőt beindultak a találgatások is. Sokan azt fejtegetik, hogy kié lehet az a bizonyos hang.

Egyébként nem is olyan rég, november 6-án volt a hivatalos Stranger Things nap, pont egy éve a Duffer testvérek elárulták, hogy az új évad első fejezete a „The Crawl” címet viseli majd. Egyelőre azonban még mindig nincs pontos dátuma a Stranger Things 5. évadának. Szomorú, hogy csak ennyi hírt kaptunk.

Ezt láttad már?

Ennyi volt, végleg megszűnik PlayStation konzolokon a Twitter/X

×