Félő, hogy ezután többé nem tudod komolyan venni a játékot, de ne hagyd ki! A God of War bakijai közt The Last of Us crossover, táncoló Kratos is van.

202311.11. – Rajongóknak kötelező bakiparádé készült a God of War Ragnarök fejlesztési és tesztelési szakaszának legröhejesebb pillanataiból. A videó úgy-ahogy mentes a spoilerektől, hiszen nem tartalmaz olyan elemet, amire az előzetesekből ne lehetett volna következtetni, szóval akkor is kockázatmentesen megnézheted, ha még nem játszottál vele.

A bugok tömegét összefoglaló videó leírása megjegyzi: ezek a hibák talán ma is ott hemzsegnének a God of War Ragnarökben a Santa Monica Studio minőségért felelős csapata, a PlayStation munkatársai és más partnerek, illetve tesztelők hasznos munkája nélkül.

A bakiparádét is a cég minőségbiztosításért felelős vezetője, Tim Ward vágta össze – mindannyiunk üdvére, mert tényleg isteni!

A kisfilm rajtja a kutyaszánnal eleve röhej, de aztán szegény Atreusra különösen rájár a rúd. Vagy indokolatlanul helyén marad a feje, miközben a teste mindenfelé forog és ugrál, vagy darabokra hullik az arca, mintha crossoverbe keveredett volna a The Last of Us-szal. Vannak itt még anyagtalanná váló főhősök és más lények is, akik az istenért sem tudnak fogást találni egymáson, valamint gumiemberré változó karakterek, végtelen törzzsel és lábakkal. Ezekután a haját hagyott törpe, a beekizett farkas és a poénból készített táncoló Kratos már tényleg csak hab a tortán.

Szem nem marad szárazon. És jól látod: a videó címe Midgard Mishaps 2, vagyis volt már korábban egy 1-es, ami a 2018-as God of War bakiparádéja (bár pontosabb lenne bugparádénak nevezni). Ezt itt találod.

A magyar GoW-szinkron nem kevésbé vicces bakijait meg itt:

Megjelent a God of War magyar szinkronjának bakiparádéja

×