A 2018-as God of War magyar rajongói szinkronjának megjelenése után végre megérkezett a bakiparádé is. Így érezték magukat a színészek.

2023.09.06. – Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta már, hogy a SzinkronSarok nevű rajongói csoport elkészítette és ingyenesen elérhetővé tette a God of War magyar szinkronját. Nem sokkal a PC-s szinkron-mod megjelenése után sok-sok magyar ült le ismét a 2018-as játék elé, átélni a történeteket ezúttal magyarul. És persze rengeteg streamelték is az élményeket, Youtube-on, Twitchen, sőt a TikTokon is.

Már a szinkron megjelenésekor ígérte a SzinkronSarok csapata, hogy hamarosan megkapjuk a God of War készítese során előforduló bakikat is. Hát, a videó megérkezett.

Itt a bakiparádé, ami a God of War szinkron készítésének legviccesebb pillanatait foglalja össze.

„Nagy színészekkel készült, de vicces bakik mindig vannak. Ezekből hoztunk el nektek most párat. Jó szórakozást hozzá!” – írta a SzinkronSarok a videó alá. A bakiparádét már a cikk írásának pillanatában is több mint 11 ezren látták.

God of War szinkron?

Aki esetleg nem tudna róla, a SzinkronSarok egy rajongói kezdeményezés, ami azt tűzte ki célul, hogy profi körülmények között, profi színészekkel készít magyar videojáték-szinkronokat. A Resident Evil 2 Remake szinkronja és a GoW magyar változata már ingyen elérhető a hivatalos oldalon.

Fontos: mivel ezek modok, így a szinkron csak és kizárólag a PC-s verzióval működik, konzolokra nem lehet telepíteni. A szinkron az eredeti God of War Steam és Epic verziót támogatja a játékból. A csapat már túl van egy szavazáson is, tehát a következő szinkron-projekt is a küszöbön lehet.

A rendező Sipka Gábor elmondta: „a SzinkronSarok számára fontos, hogy nem célunk az angol 100% hű másolatát, vagy görcsösen ragaszkodva annál jobbat alkotni. Hanem hogy a játékok esszenciája, hangulata, tartalma, világa magyar nyelven, magyar színészekkel, magyar megoldásokkal is átadja azt, amit az eredeti is megadott az angol anyanyelvűeknek.”

Ha szeretnéd támogatni a csapatot, hogy további játékok is kaphassanak magyar nyelvet, PayPalon vagy Patreonon megteheted.

A GoW szinkron a SzinkronSarok oldaláról tölthető le!

Ezt láttad már?

Egy hajszálon múlott! – Ennyire még nem szorongatták meg a TheVR-t

×