A népszerű tartalomgyártó, Konti olyan videót töltött fel, ami mindenki számára érdekes lesz, valaha is nézett Twitch streamert.

2023.11.10. – Mi itt a Leet.hu oldalán szeretünk havi szintű összefoglalót írni arról, hogy hogyan is alakul a magyar Twitch tartalomgyárók népszerűsége, nézettsége. Nagyon jó látni közben azt, hogy a magyar streamerek hosszú évek óta jelen vannak a platformon, és nézők millióit szórakoztatják. Így aztán különösen érdekes lehet egy folyamatosan változó diagrammon megnézni azt, hogy melyek voltak a legnézettebb csatornák az elmúlt években.

A ismert magyar tartalomgyártó, Konti, aki korábban Youtube csatornáján több AI-projekt keretében is foglalkozott a hazai tartalomgyártókkal, most olyan videót töltött fel, ami garantálunk, hogy végig fogsz nézni. A videóban 2016 és 2023 között mutatja be a legnépszerűbb magyar Twitch csatornák alakulását, kiemelve a legjelentősebb játékokat és csatornákat.

A videó persze nem csak nosztalgikus, de azt is kiválóan érzékelteti, hogy hogyan alakult a gaming világ, különösen nálunk. Amikor még a League of Legends és a PUBG pörgött mindenki gépén, amikor még KriszhAdvice és a TheVR versengett egymás ellen, amikor a NerdHub fiatalok tömegeit vonzotta be. Egy videóban láthatjuk ezeket a korszakokat, természetesen a nézettségi adatok mellett.

„A legnézettebb magyar Twitch csatornák 2016 és 2023 között oszlopdiagramszerűen. Az összes adatot manuálisan gyűjtöttem ki a Sullygnome oldaláról. Ha láttad a kedvenc streamered, egy elfeledett kincset vagy csak tetszett a videó, esetleg megnéznél egy hasonlót írd meg kommentben” – írja Konti a leírásban!

Érdemes egyébként elolvasni a videó teljes leírását, hiszen Konti azt is listázta, hogy kik kerültek a videóba. Garantáljuk, hogy felismersz egy-két nevet. Ezúton is köszönjük Kontinak a videót!

Ezt láttad már?

Bejelentették: mindjárt jön a nagyobb, OLED kijelzős Steam Deck

×