Régóta nem titok, hogy két, régebbi Warzone pálya visszatér. Úgy tűnik, hogy az ikonikus map sem kerülheti el ezt a sorsot.

2023.11.09. – Jelen pillanatban minden Call of Duty rajongó a Modern Warfare III megjelenésére figyel. Nem véletlenül, hiszen a múlt heti single kampány megérkezése után ezúttal a multiplayer módokon a sor. November 10-én, péntek reggeltől indul a móka, ekkor élesedik majd a régóta várt Zombie mód is. Ez a korábbi Outbreak módok és a DMZ szerelemgyereke, nem lepődne meg senki, ha előbb-utóbb szépen csendben kivéreztetné a DMZ módot a fejlesztői gárda. Két hasonló módra nem igazán éri meg fókuszálni egy időben, ezt mindenki tudja. Decemberben pedig a MW III x Warzone integráció is megtörténhet.

A múlt heti Call of Duty megjelenés nem csak a játékosoknak kedvezett. Az adatbányászok is folyamatosan kutakodnak a fájlokban. Az elmúlt napokban érkezett extra frissítéseknek köszönhetően pedig szinte minden órára jut valamilyen Warzone-nal kapcsolatos felfedezés. Megtudhattuk, hogy milyen fegyverek érkeznek az első szezonban, de  fény derült a arra is, hogy az Advanced Warfare is megjelenik majd a Modern Warfare III-ban. A hét elején sem pihentek a leakerek, igazán ígéretes információkra bukkantak november első napjaiban is.

Mégis visszatérhet Warzone-ba az ikonikus pálya, Verdansk?

A fejlesztők sosem mondanak nemet egy kis nosztalgiára, jól tudjuk, hogy Rebirth Island és Fortune’s Keep biztosan visszatér az elkövetkezendő érában. Sokan azonban egyértelműen Verdansk visszatérésére várnak. A Fortnite OG szezonjának elképesztő sikerét látva hatalmas öngól lenne ezt kihagyni. Hope, a veterán leaker azonban konkrét nyomokat is talált. A Modern Warfare III-ban megtalálható Verdansk olyan szintű átdolgozásokat, részletességet kapott, melyet nem indokolna egy single kampány. Egyes házakat is lecseréltek, a távoli textúrák is hibátlanok, miközben a Hold sincs ilyen jól kidolgozva. Az adatbányász még fogadna is a követőivel, hogy 2024-ben visszatér Verdansk. Reméljük, hogy valóban ez állhat a fejlesztők munkája mögött.

Komolyan dühösek a Warzone játékosok a fizetős PS tartalom miatt

×