Az idei Call of Duty címért a Sledgehammer Games csapata felel. Úgy tűnik, hogy egy korábbi játékukról is megemlékezik a Modern Warfare III.

2023.10.08. – A Call of Duty: Modern Warfare III bétája múlt pénteken kezdetét is vette. Az első héten a PlayStation játékosoknak kedveskedik a cég, exkluzív hozzáférést kaptak a Sony konzoljának tulajdonosai. Könnyen lehet, hogy utoljára voltak ilyen kiváltságosak, ám az idei cím még rengeteg extrát tartogat számukra. Ezúttal is számíthatnak skinekre, extra BP szintekre, csakúgy, mint a Modern Warfare II esetében. Azt hihetnénk, hogy a konzolos változat nem tartogat semmi érdekeset, ám az adatbányászok máshogy gondolták. Hétvégén sem pihentek, melynek köszönhetően kifejezetten friss információkkal gazdagodhatott a közösség.

A megjelenéskor debütáló fegyverek és tárgyak listája régóta ismert, ám úgy tűnik, hogy a későbbi szezonokat vizsgálva már lehetnek meglepetések. Jól tudjuk régóta, hogy a Call of Duty fejlesztői már akár egy évre előre is meghatározzák, hogy mi és hogyan kerül be a játékba. Nagy eséllyel a Modern Warfare III sem kivétel ez alól. A konkrét dátumok persze mindig változhatnak, de az adott szezon tematikája és felhozatala már bizony hónapok óta ismert lehet belsős körökben.

Igazán különleges fegyvereket tartogathat a Modern Warfare III

Call of Duty: Advanced Warfare az Activision által kiadott katonai Sci-Fi – FPS, a sorozat 11. része. A játékmenet egy jövőbeli idősíkon játszódik 2054 és 2061 között. Az Advanced Warfare volt a Sledgegammer Games első olyan Call of Duty címe, ahol a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban lévő közreműködésük és az Infinity Ward 2011-es segédkezéseik után ők lehettek az elsődleges fejlesztői a játéknak.

Úgy tűnik, hogy erről meg is emlékeznének az idei címben is, melyért szintén a Sledgehammer felel. A Modern Warfare III harmadik szezonjában feltűnhetnek majd a fenti tweetben szereplő, Advanced Warfare-ból ismerős fegyverek. Az EM1, AMS1, BAL 27 mellett a MORS sem marad majd ki. Remek kérdés, hogy milyen szinten integrálódnak majd a játékba, de ez még a jövő zenéje.

Ezeket a Modern Warfare III jutalmakat gyűjtheted be a bétában

×