Igazi ajándékeső várja a Call of Duty játékosokat az elkövetkezendő időszakban. A Modern Warfare III béta is értékes jutalmakat tartogat.

2023.10.08. – Csütörtök este sikeresen lezajlott a Call of Duty: Next esemény. Az event során a fejlesztők lerántották a leplet a Modern Warfare III multiplayer és zombi módjáról. Ahogy bizony a Warzone és Warzone Mobile rajongóknak sem kellett csalódnia. A legfontosabb újdonságokat azon melegében össze is gyűjtöttük, >IDE< kattintva több videót és leírást is elérsz a friss címmel kapcsolatban. Ahogy azt korábban sejteni lehetett, pénteken útjára is indult a Modern Warfare III béta szakasza.

Ezt jelenleg a PlayStation játékosok élvezhetik csak, ám jövő hét pénteken az Xbox és PC platform is becsatlakozik majd. A fejlesztők ezúttal sem érkeztek üres kézzel, az elmúlt évekhez hasonlóan kisebb-nagyobb ajándékokat is begyűjthetnek majd a játékosok. Ezeket a Modern Warfare III végleges verziójában és Warzone-ban is használhatják majd a rajongók, így akkor sem kell aggódni, ha a multiplayer nem a szívük csücske. Szintezéssel oldhatóak fel a jutalmak, az első szinteken a kevésbé hasznos tárgyakra fókuszált a fejlesztőcsapat, de harmincas szinten már Operator skin is várja a béta tesztelőket.

Ezeket farmolhatják ki a játékosok a Modern Warfare III béta alatt

Modern Warfare III - Jabber skin

Jabber skin

A jelenlegi információk alapján az alábbi jutalmakra lehet számítani:

  • “Appetite: Whet”  animated emblem – Level 2 szinten kerül feloldásra
  • “Operation Beta” charm – Level 7 szinten kerül feloldásra
  • “Beta Tester” calling card – Level 9 szinten kerül feloldásra
  • “MW3 Beta” sticker – Level 11 szinten kerül feloldásra
  • “Did the Beta” large decal – Level 16 szinten kerül feloldásra
  • “Beta Ripper” weapon blueprint  – Level 20 szinten kerül feloldásra
  • “Beta Proof” weapon sticker – Level 25 szinten kerül feloldásra
  • “Tester” Jabber operator skin – Level 30 szinten kerül feloldásra

Könnyedén előfordulhat, hogy a fejlesztők ezek számát később bővítik, ám a fenti listával már BIZTOSAN kalkulálhat bárki. Ahogy fentebb is jeleztük, jövő hét végétől már a PC és Xbox felhasználók is farmolhatják a tárgyakat, nem csak a PlayStation júzerek. A Modern Warfare III bétája október 16-án ér majd véget, ezt követően pedig a Haunting esemény újdonságai élesednek a Warzone és MW II kliensekben.

Nem kicsit csúszik a Call of Duty Warzone: Mobile megjelenése

×