Elhalasztották a Warzone mobilos verziójának premierjét, legalábbis ahhoz képest, amit a legtöbben eddig megjelenési ablaknak reméltünk.

2023.10.07. – Mindenekelőtt szögezzük le: az ActiVison hivatalos megjelenési dátumot eddig egyáltalán nem közölt a Call of Duty Warzone: Mobile-hoz. Több szivárgás, illetve az ellenük folyó versenyhatósági vizsgálat közben kiderült információ azonban arra engedett következtetni, hogy még ebben az évben megjelenik. Hát,

most már biztos, hogy nem így lesz.

A Call of Duty Warzone: Mobile a 2023 őszi-téli megjelenéshez képest látványosan később jelenik meg. Erről, illetve a játékkal kapcsolatos összes fontos fejleményről a Call of Duty blog írt egy friss bejegyzésben.

Forrás: ActiVison

A cikk emlékeztet: a Warzone Mobile-ra előzetesen regisztrált játékosok száma nemrég átlépte a 45 milliót. Ezt a mérföldkövet azzal ünnepelték az alkotók, hogy bejelentették: Verdansk mellett a Rebirth Island is debütál mobilon, és a játék világméretű megjelenésének első napjától rögtön elérhető lesz. A térkép, amit aprólékosan és kifejezetten a Call of Duty: Warzone Mobile számára építettek fel,

„a Battle Royale és a többjátékos mód legjobb elemeit egyesíti egyetlen izgalmas élményben”.

De mégis mikor jön a Warzone Mobile?

A játék jelenleg csak Ausztráliában, Chilében, Norvégiában és Svédországban elérhető. Az innen gyűjtött visszajelzések alapján az Activision Call of Duty stúdióival és technológiai csapataival együttműködve a Warzone Mobile csapatai az Activision Shanghai Studio, a Beenox, a Digital Legends és a Solid State Studios is azon dolgozik, hogy minden elemét még jobbá tegyék, a teljesítménytől és pályáktól a fényelésen és a játékmeneten át az érintéses vezérlésig, illetve a Battle Royale-t kiegészítő autentikus többjátékos élmény integrálásáig.

A blogban bejelentették: érdemes regisztrálni a Call of Duty: Warzone Mobile weboldalán keresztül, mert ezért és az előrendelésért mindenféle jutalmak fognak járni. Aztán hozzátették: majd 2024 tavaszán, amikor a game világszerte is megjelenik. Ja, addig kell várni.

Erről is jó tudni:

Csak a PlayStation előrendelők kapják meg ezt a csodás MW3 operátort

×