Az Activision bemutat egy új Operátor-csomagot, amit kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare 3-at előrendelő PlayStation játékosok kapnak meg.

2023.10.07. – Bármennyire is közel járunk ahhoz, hogy a Microsoft felvásárolja az Activisiont, a PlayStation együttműködés még érvényben van. Ez azt jelenti, hogy ahogy mindig, a PlayStation konzol előrendelői némi exkluzív tartalmat kapnak a Call of Duty játékokhoz. Ezúttal minden PS előrendelő egy operátor csomagot húzhat be.

Ahogy említettük, ezt azok a játékosok kaphatják meg, akik előrendelik a Call of Duty: Modern Warfare 3-at a PlayStation Store-ban, majd a játék novemberi megjelenésekor feloldják. A Call of Duty: Modern Warfare 3-ban folytatódik a Captain Price vezette Task Force 141 története, akik egy ismerős ellenféllel, Vladimir Makarovval szállnak szembe. Emellett a 2022-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ből ismert Shepherd tábornok és Phillip Graves is szerepet kaphat a játékban, ami még érdekesebbé teheti a történetet.

A nemrégiben tartott Call of Duty Next eseményen az Activision exkluzív tartalmat villantott a PlayStation játékosoknak.

Csak PlayStation játékosoknak

A Call of Duty hivatalos YouTube-csatornáján közzétett videóban felfedték a Lockpick Operator csomagot, mint előrendelési bónuszt. A csomaghoz tehát természetesen jár majd egy skin, valamint az Amrican Gothic és a Starry Knife fegyver-blueprint is. Ezen kívül persze az is érvényes, hogy a PlayStation felhasználók korábban próbálhatják ki a játékot a többi platformhoz képest. A demót mintegy 5 nappal bármely más platform előtt élvezhetik.

 

Az Activision egyébként kicsit átalakította a játékmenetet a kampányban. Ezzel mi dönthetjük el, hogy például lopakodva szeretnénk célt elérni, vagy inkább lövöldözünk, mint az állat. Ehhez persze járműveket is használhatunk majd. Mindezek mellett visszatérnek a közkedvelt slide cancel és red dot minimap funkciók is.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 zombis módja is megújul, ami a körökre osztott móddal szemben mostantól nyílt világú környezetben játszódik. Az új Zombies játékmódban más osztagokkal összeállva harcolhatunk majd az élőhalottak ellen, számos klasszikus és új fegyvert bevetve. Érdekesség, hogy ez a mód az új a Warzone pályáján játszódik majd, ami az Urzikstan nevet kapta.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ezt láttad?

15.000 forinttal olcsóbban játszhatsz az Assassin’s Creed Mirage-zsal, már MOST

×