A csütörtöki Call of Duty Next eseményen végre testközelből is megismerhettük a Modern Warfare III újdonságait. Pár órán belül pedig már ki is próbálhatjuk.

2023.10.06. – Csütörtök este sikeresen lezajlott a Call of Duty: Next esemény. Az event során a fejlesztők lerántották a leplet a Modern Warfare III multiplayer és zombi módjáról. Ahogy bizony a Warzone és Warzone Mobile rajongóknak sem kellett csalódnia. A legfontosabb újdonságokat azon melegében össze is gyűjtöttük, >IDE< kattintva több videót és leírást is elérsz a friss címmel kapcsolatban. Ahogy azt korábban sejteni lehetett, pénteken útjára is indul a Modern Warfare III béta szakasza. Korábban már többször is érintettük a témát, ám egy kis ismétlés sosem árthat, nem igaz?

Modern Warfare III béta

Modern Warfare III béta

Jövő hétre töltsd le a COD HQ-t

Ez a bekezdés a PC-s felhasználóknak szól, az Xbox és PlayStation tulajdonosoknak szerencsére magától értetődik a kérdés. Nem játszol a Modern Warfare II-vel vagy a Warzone-nal egy ideje? Netán sosem játszottál? Az nagy baj, hiszen a Call of Duty HQ alkalmazása kötelező lesz a bétához. Szerencsére a fejlesztők erre felhívták a figyelmet az elmúlt napokban. Még jobb hír, hogy ezt könnyen orvosolhatjuk. A Steam vagy Battlenet kliensekben meg kell keresnünk az ingyenesen elérhető Warzone klienst, majd ezt feltelepíteni. Ez magával hozza a megújult Call of Duty HQ felületet is, melynek segítségével már gondtalanul élvezhetjük a bétát.

Béta szintek, jutalmak

A játékosok a béta ideje alatt 30 szintet oldhatnak majd fel. A fenti videóban az egyes szintekért járó jutalmakat láthatjuk.

Béta időpontok

A fejlesztők a hivatalos augusztusi blogbejegyzésben nem csak a nyílt küldetéseket ismertették, hanem a Beta időpontokat is. Végre átfogó képet kaptunk arról, hogy mire is lehet számítani október első heteiben. Nézzük is, hogy mely időpontokkal kell kalkulálnunk. Néhány alapvető információ.

  • Bár a MW II éra kozmetikai tárgyai megmaradnak az új játékban, BETA alatt nem használhatjuk őket
  • Mindkét Béta hét első két napjában csak az Early Access jogosultsággal rendelkező ÉS/VAGY előrendelést leadott játékosok jutnak be

Első hét – Playstation exkluzív

Az első hetet a PlayStation játékosok élvezhetik ki, könnyen lehet, hogy utoljára:

  • Október 6.-7. – Early Access | PlayStation
  • Október 8.-10. – Open Beta | PlayStation

Második hét – Crossplay

Ekkor az Xbox és PC felhasználók is becsatlakozhatnak a PlayStation mellé:

  • Október 12.-13. – Early Access + Összes Playstation felhasználó | Crossplay
  • Október 14.-16. – Open Beta | Crossplay

Az Xbox tulajdonosoknak külön örömhír, hogy az Xbox Live Core előfizetés sem szükséges a második heti Modern Warfare III bétához. A szerverek várhatóan péntek este, magyar idő szerint 19:00 órakor nyílnak ki. 

Bemutatkozott az új Warzone pálya – Ezek a Modern Warfare III újdonságai

×