A TheVR csapatának friss bejelentése szerint a McDonald’s-ban is találkozhatsz majd a srácok ajánlásával, de az együttműködés ennél jóval többet tartogat.

2023.11.08. – Aki rendszeresen figyelemmel kíséri a TheVR csapatának tevékenységét, jól tudja, hogy az utóbbi időben igencsak sok projekt és kezdeményezés indult, ami izgalmassá teszi a tartalmakat is. A TheVR10 dokumentumfilmet már több mint egymillióan látták, a karóra 53 másodperc alatt fogyott el, az iPon együttműködés keretében pedig a közösség minden hónapban nyerhet egy igen nagy értékű kupont. Ha ez nem lenne elég, most itt az újabb bejelentés, ami szintén jelentős mérföldkő a TheVR életében.

Partnerséget kötött a TheVR és a McDonald’s.

Jani és Pisti a november 8-i Happy Hour alatt jelentette be, hogy elindult egy három hónapos partnerség a McDonald’s és a TheVR között, aminek keretében több érdekességet is tapasztalhatnak majd a rajongók. Az együttműködés egyik elsődleges célja a megújult hamburgerek, a Dupla Big Mac menü visszatérésének és az először kapható Big Mac szósznak a népszerűsítése. Az említett dupla Big Mac menü a McDonald’s éttermeiben egyébként már november 9-én elérhető lesz.

Ne lepődjetek meg közben, ha a TheVR logójával találkoztok majd a Mekiben, hiszen a menüt a srácok ajánlják neked. Természetesen ezen kívül különböző felületeken, Instagramon, TikTokon és Twitchen szintén találkozhattok a srácokkal a McDonald’s tartalmaiban. Jani és Pisti elmondása alapján az együttműködés ennél jóval többet is tartogathat majd, ám erről egyelőre nem beszéltek. A témáról a Happy Hour adásában 59:00-tól esik szó.

 

Nagyon fontos elem az együttműködés kapcsán, hogy folytatódjon-e a hamburgerkóstolás a TikTokon. Ezt a kérdést pedig a rajongókra bízzák, vagyis szavazni lehet majd. Ne feledd el figyelni és követni a TheVR hivatalos TikTok oldalát.

Borítókép: TheVR Youtube

Ezt láttad már?

Az Nvidia vezetője szerint Jackie Chan tudná őt a legjobban eljátszani

×