Az Nvidia vezetője, Jensen Huang szerint Jackie Chan tudná őt a legjobban eljátszani egy életrajzi filmben, de ő maga csinálná a kaszkadőrmutatványokat.

2023.11.08. – Megmondom őszintén, nagyon szeretem Jackie Chant, és rettenetesen csodálom, hogy még 69 évesen is ilyen rendkívüli munkát végez. A mai napig vannak filmes projektjei, és nem igazán tűnik úgy, hogy feladná a hivatását és nyugdíjba menne. Így aztán még lehet realitása annak is, hogy egy életrajzi film főszereplője legyen, amiben az Nvidia vezetőjét alakítaná.

Nos, ezzel poénkodott nemrég Jensen Huang, az Nvidia vezetője. A HP „The Moment” YouTube sorozatában Jensen Huang, az Nvidia vezérigazgatója számos személyes dolgot árult el, többek között azt, hogy szerinte Jackie Chan lenne a legalkalmasabb arra, hogy eljátssza őt egy önmagáról szóló filmben.

„Pont úgy néz ki, mint én. De a kaszkadőrmutatványokat én csinálnám… Meg a sok gépelést is” – mondta.

Az Nvidia vállalat vezetőjének rövid interjúja persze nem csak ebből a szempontból volt érdekes. Huang beszélt a cég első napjairól, sőt arról is, hogy mit gondol a generatív mesterséges intelligencia mindennapi használatáráról és annak problémáiról. Az biztos, hogy az Nvidia különösen érintett a dologban, hiszen az általa gyártott chipek különösen fontosak az AI-k működésében. Éppen ezért attól tartva, hogy Kínában túl sok mesterséges intelligencia fejlesztés történik, nemrég az Egyesült Államok kormánya blokkolta az Nvidia H100-as sorozat és az RTX 4090 videokártya beszállítását Kínába.

Személyes

Az interjú során a legérdekesebb kérdések persze személyesebbek, például beszélt az első munkahelyéről a Denny’s-ben és a főiskolai csajozós dumáiról. Megtudjuk azt is, hogy nem rajong a turmixokért, mivel azokat volt a legnehezebb elkészíteni, és hogy a palacsintát úgy eszi, hogy félbehajtja. Ez egy sokkal lazább interjú, mint amiket korábban láttunk, és érdekes látni Huang ezen oldalát a termékbemutatókon túl.

 

De legyünk őszinték, a gondolat, hogy Jackie Chan játssza Jensen-t, az, ami igazán megmozgatja az elménket. Képzeld el, ahogy egy filmben Jackie, mint Jensen lecsúszik az Nvidia épületének korlátján, és egy-egy 4090-essel a kezében harcol az AMD bérgyilkosai ellen. Az Nvidia Shield is benne lehetne. A poént félretéve, tekintve, hogy az Nvidia a gépi tanulással kapcsolatos fejlesztései mennyire központi szerepet töltenek be a technológiai ipar egészében, talán egy Jensen Huang életrajzi film mégsem olyan elrugaszkodott ötlet.

Ezt láttad már?

Ilyen is volt Póki – A legemlékezetesebb Spider-Man játékok valaha

×