Júiusban és augusztusban is kifejezetten remek filmekkel és sorozatokkal gyarapodik a SkyShowtime.

Bár a SkyShowtime örök féláras akciója már rég, áprilisban lejárt, az egyre gyarapodó tartalmi kínálat láttán az alap előfizetési díj sem tűnik vészesnek. Ár-érték arányban ugyanis egészen remekül teljesít még az olyan riválisokhoz képest is, mint a Disney+ vagy a hamarosan megszűnő/átalakuló HBO Max, de még a legolcsóbb Amazon Prime-mal is simán ringbe száll.

Júliusban és augusztusban például egy csomó mozisiker érkezik a kínálatba, mint például a legújabb, meglepően fantasztikusan sikerült új Csizmás a kandúr, de az elmúlt évek egyik legbizarrabb mozija, a M3GAN is bemutatkozik a magyar streamingen. De természetesen ezeken túl is bőséggel akad majd mit elindítani a kinti forróság elől a SkyShowtime elé a hűvös szobába menekülve:

Júliustól és augusztustól elérhető sorozatpremierek

Ghosts of Beirut

A Ghosts Of Beirut a 21 éves Mughniyeh (avagy a Szellem) történetét dolgozza fel, aki a semmiből bukkant fel, és több amerikai haláláért felelős, mint bárki más a 9/11 előtt. A sorozat amerikai, izraeli és libanoni szemszögből meséli el Mughniyeh életét a dél-bejrúti síita nyomornegyedektől egészen az öngyilkos merénylők koncepciójának kidolgozásáig, amely olyan halálos taktikának bizonyult, hogy a férfiból villámgyorsan a világ legveszélyesebb terroristája lett.

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ JÚLIUS 3-TÓL, A 3 . ÉS 4. RÉSZ PEDIG JÚLIUS 10-TŐL LESZ ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Juan Carlos: Downfall of The King

A spanyol trónról 2014-ben lemondott I. János Károly spanyol királynak hősként kellett volna bevonulnia a történelemkönyvekbe, de a sorozatos botrányok foltot ejtettek hírnevén és a monarchia jövőjén. A bátyja véletlen lelövésétől kezdve a pénzmosáson át a korrupcióig minden sötét ügy napvilágra kerül ebben a lebilincselő dokumentumfilm-sorozatban. A filmsorozat a király legközelebbi bizalmasaival – köztük a király régi szeretőjével, Corinna Zu Sayn-Wittgensteinnel – készített, meglepő részleteket tartalmazó interjúk is láthatók. Egy legenda nyilvános bukásának igaz története.

AZ 1 . RÉSZ JÚLIUS 3-TÓL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

The Sleepers (Bez vědomí)

A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó kémdráma. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába, és fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ JÚLIUS 10-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, EZUTÁN MINDEN HÉTEN KÉT ÚJ RÉSZ KERÜL BEMUTATÁSRA – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Bupkis

A Bupkis egy új vígjáték, amely Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) történetét mutatja be, aki egy sajátos családdal megáldva és a hírnév csapdájában vergődve igyekszik értelmes emberi kapcsolatokat kiépíteni. A meglepően őszinte, félig önéletrajzi ihletésű sorozat főszereplői Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) és Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman), akiket egy sztárokból álló mellékszereplő-gárda vesz körül. A valóság és az abszurditás határán egyensúlyozó film azt mutatja be, mit jelent Pete Davidsonnak lenni. Üdv Bupkisban!

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ AUGUSZTUS 4-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Tuff Money (Bani Negri)

A Tuff Money két közlekedésbiztonsági technikus történetét követi nyomon, akik véletlenül elindítanak egy megállíthatatlan lavinát: miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján tengődniük. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, és a poénnak induló ötlet elindul a megvalósulás útján. Doru és Ionel egyszer csak azon kapja magát, hogy rájuk akarják kényszeríteni a rablás végrehajtását. Kiszállni nem tudnak, mert bárhova fordulnak segítségért, még a hivatalos szervek is csak azt nézik, hogyan kaphatnak részt a zsákmányból, így a két kutyaszorítóba jutott főhős megpróbál lavírozni az erkölcsi tartás és az életben maradás között.

AZ 1 . ÉS 2 . RÉSZ AUGUSZTUS 4-TŐL LESZ ELÉRHETŐ, AZ ÚJ RÉSZEK PEDIG HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Folytatódó sorozatok

Ruxx

A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő Rux (Raluca Aprodu) körül forog. A lány egy nagymenő bukaresti ingatlanfejlesztő cégnél betöltött megterhelő állása, és élete egyéb területei – családjának támogatása és amerikai szerelmével fenntartott hosszú távú párkapcsolata – között próbál egyensúlyozni, miközben próbálja elhagyni Romániát, hogy elutazhasson Los Angelesbe. Az élet azonban összeesküszik ellene, és a főnöke belerántja élete eddigi legnagyobb kihívásába: a felesége választási kampányába Bukarest polgármesteri címéért.

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Warszawianka

A Warszawianka egy fikciós lengyel drámasorozat, amely a 40 éves helyi legenda (Borys Szyc) tragikomikus varsói kalandjait mutatja be. Borys összetett karakter: folyton bulizó, menthetetlen nőcsábász, aki mindenkivel jóban van. A vidám külső mögött azonban egy gyötrődő, önmagát utáló ember lakozik, aki beleesett szülei (Krystyna Janda és Jerzy Skolimowski) csapdájába, és akit gúzsba kötött az őt formáló kultúra és korszak. Egy álmodozó lélek, akinek az írói tehetsége meghódította az X generáció szívét – de mintha még mindig nem nőtt volna fel. Miután mindene megvolt, majd mindent el is veszített, megpróbálja megérteni a modern világot, amelyben a város legérdekesebb karakterei nyüzsögnek.

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

 

Star Trek: Strange New Worlds

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

AZ ÚJ RÉSZEK HETENTE JELENNEK MEG – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Filmek

Bros

A vígjátékproducer, Judd Apatow (The Big Sick) két vígjátékzsenivel, Nicholas Toller rendezővel (Neighbors) és az Emmy-díjra jelölt Billy Eichnerrel (Billy on the Street) együttműködve hozta tető alá ezt a romantikus komédiát. A Bros középpontjában két meleg férfi áll, akik a szerelem rögös ösvényére lépnek, ám az előttük tornyosuló legnagyobb akadály az egyéni elköteleződési problémáik leküzdése.

JÚLIUS 1-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Babylon

Damien Chazelle alkotása, a Babylon egy eredeti történet, amely az 1920-as évek Los Angelesében játszódik Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével, és olyan kitűnő mellékszereplőkkel, mint Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart. A hatalmas ambíciókról és elképesztő túlzásokról szóló történet számos karakter felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen, dekadens és züllött díszletei között.

JÚLIUS 6-TÓL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Violent Night

David Harbour (Black Widow) játssza a főszerepet ebben az izgalmas filmben. Karácsony estéjén néhány zsoldos túszul ejt egy csapatnyi embert, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy legnagyobb ellenfelük a Mikulás lesz. Az akciófilm-producer, David Leitch (John Wick) a Sonic the Hedgehog-franchise íróival (Patrick Casey-vel és Josh Millerrel) együtt új színt visz a hagyományos karácsonyi hangulatba, és megmutatják a Mikulás kevésbé jóságos oldalát.

JÚLIUS 7-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Eight for Silver

Az 1800-as évek végén megtámadnak egy egykor békés, távoli vidéki falut – de hogy ki vagy mi, azt senki sem tudja. A falusi pletykák elátkozott földről, természetfeletti erőkről, sőt démoni lényekről is szólnak, miközben egyre többen tűnnek el és egyre több gyilkosság történik. Amikor John McBride, a patológus megérkezik, hogy kivizsgálja a veszélyt, olyan mélységű és olyan baljós dolgokra bukkan, hogy azok minden képzeletét meghaladják.

JÚLIUS 15-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

She Said

A kétszeres Oscar®-jelölt Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) és Zoe Kazan (The Plot Against America limitált sorozat, The Big Sick) alakítják a New York Times riportereit, Megan Twohey-t és Jodi Kantort, akik közösen hoznak felszínre egy olyan, generációk számára fontos témát, amely elősegítette a #MeToo-mozgalom elindulását, megtörte a hollywoodi szexuális zaklatás témáját övező évtizedes hallgatást és örökre megváltoztatta az amerikai kultúrát.

JÚLIUS 17-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Puss in Boots: The Last Wish

A Csizmás Kandúr (hangja az Oscar®-díjra jelölt Antonio Banderas) rájön, hogy kalandvágya komoly áldozatokkal jár. Kilenc életéből nyolcat már elfecsérelt, így csak egy élete maradt. Izgalmas utazásra indul, hogy megtalálja a mitikus Utolsó Kívánságot, és visszaszerezze kilenc életét.

JÚLIUS 22-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Breaking

A Brian Brown-Easley valós életén alapuló filmben John Boyega egy tengerészgyalogos veteránt alakít, aki 2005-ben kitüntetéssel leszerel, majd hazatér Georgiába, ahol mentális problémákkal küzd. Amikor megtagadják tőle a segítséget, és kétségbeejtő helyzetbe kerül, bűnözésre adja a fejét: elfoglal egy bankot, és túszul ejti az ott dolgozókat.

JÚLIUS 27-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

M3GAN

A horrorműfaj egyik legtermékenyebb elméje, James Wan (Malignant, Saw, Insidious és The Conjuring) filmje alapján készült M3GAN főszereplője Allison Williams (Get Out), aki Gemmát, a játékgyár fantasztikus robotikusát alakítja. Gemma a mesterséges intelligenciát felhasználva kifejleszti M3GAN-t, egy élethű babát, amit úgy terveztek, hogy a gyerekek legjobb barátja és a szülők legnagyobb szövetségese legyen. Miután Gemma váratlanul megkapja árva unokahúga felügyeleti jogát, M3GAN segítségét veszi igénybe – ez a döntés azonban beláthatatlan következményekkel jár.

AUGUSZTUS 14-TŐL ELÉRHETŐ – KIZÁRÓLAG A SKYSHOWTIME-ON.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Netflix vs. Disney vs. HBO – Kiderült melyik szolgáltatásra költik a magyarok a pénzük

 

×