A különleges, azonban limitált példányszámban elérhető TheVR 10. évfordulós órát alig egy perc alatt elkapkodták. Sokan nem örülnek.

2023.10.25. – Valamikor a múlt héten számoltunk be róla, hogy Magyarország egyik legismertebb gaming és tech tartalomgyártó csapata, a TheVR nem csak egy dokumentumfilmmel emlékezett meg az elmúlt 10 évről. Október 24-én este lett elérhető az Evolvens együttműködésében készülő különleges, 10. évfordulós karóra is, ami limitált példányszámban volt elérhető.

Az 50 darab számozott TheVR x Evolvens karóra 53 másodperc alatt fogyott el.

TheVR óra

A Limitált TheVR karóra adatlapja október 19-én jelent meg a TheVR webshopjában, az ára pedig 180 ezer forint. Itt fontos megemlíteni, hogy az Evolvens minőségi órái a TheVR dizájn nélkül is ennyibe kerülnek. A termékre október 24-én este lehetett elsőként lecsapni, ráadásul csupán 50 darab készül belőle. Ahogy arról TheVR Jani nem sokkal később beszámolt az X-en, az óra 53 másodperc alatt elfogyott.

Nem mindenki kapott

Természetesen előre sejteni lehetett, hogy limitált példányszám miatt nem mindenkinek fog jutni a különleges órából. A sokak szerint magas ára ellenére a rajongók nagyon hamar lecsaptak a készletre, de mondhatjuk, hogy szerencsés, akinek sikerült hozzájutnia. Úgy tűnik, kimondható, hogy az érdeklődés nagyobb volt a vártnál. Sokan egyébként csalódottságukat fejezték ki amiatt, hogy nekik nem jutott belőle. Volt akinek nem tetszett, hogy ilyen kevés készült belőle, de olyan is akadt, aki csalódottságában leiratkozott a csatornáról.

A termék elérhetősége kapcsán így aztán sok kérdés felmerült, azonban Jani és Pisti az október 25-i Happy Hour adásában minden kérdést tisztázott. Elmondták: az ilyen limitált lehetőségek esetében a jelenség normális, aki elég szerencsés volt, az tudott órát venni. Az alábbi videóban a téma 15:20-nál kezdődik.

 

„Soha nem gondoltuk volna, hogy ennyi idő alatt eladunk 50 darab ilyen drága órát” – mondta Jani a műsorban. Mint kiderült: az Evolvens munkatársai is nagyon meglepődtek.

Milyen óra is volt?

Az Evolvens egy budapesti székhelyű óragyártó csapat. Ahogy a csapat írja: büszkék vagyunk rá, hogy ezzel a projekttel is egy hazai vállalkozást támogathatunk!

„Egy ilyen legendás óra kinézetét nem bíztuk volna rá akárkire. Az Evolvens-szel közösen találtuk ki, hogy hogyan legyen a TheVR óra teljesen egyedi” – olvasható az oldalon. Az óra dizájnját egyébként Jani és Pisti saját döntései alakították, az óraszámlap pedig több utalást tartogat. A számlap széle például a Happy Hourt és a délutáni streameket is megmutatja, nem beszélve az aláírásokról.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a TheVR limitált óra később ismét elérhető lesz-e, miután egyértelmű lett, hogy hatalmas rá az érdeklődés. Ezúton is gratulálunk a srácoknak az órához és a sikeréhez, valamint annak is, aki hozzájutott!

Ezt láttad?

Bemutatkozott a League of Legends első virtuális fiúbandája, ilyen az új dal

×