Eddig csak spekuláció volt, mostanra viszont a hivatalos bejelentés is megtörtént. Nagyon közel van a következő GTA játék első előzetese.

2023.11.08. – Mind nagyon régóta várjuk már, hogy a Rockstar végre megszólaljon és hírt adjon a következő Grand Theft Auto játékról. Miközben persze a köztudatban GTA VI-ként emlegetett cím kapcsán számtalan szivárgás lát napvilágot, a Rockstar mélyen hallgat, így hivatalosan semmit nem lehet általában tudni. Most azonban néhány mondat erejéig megtörte a csendet a fejlesztőcsapat.

Hivatalos is bejelentették, hogy a következő GTA trailer december elején érkezik.

GTA VI?

Bár való igaz, hogy mindenki a GTA VI-ra számít a Rockstartól, amit elvileg hosszú évek óta fejlesztenek, a stúdió egyelőre csak „következő Grand Theft Auto” játékként hivatkozik rá. Így tett november 8-án, délután a Twitteren (X-en), ahol többek között azt írta:

„Nagy izgalommal tudatjuk veletek, hogy december elején megjelenik az első trailer a következő Grand Theft Auto játékhoz. Alig várjuk, hogy még sok éven át megoszthassuk ezeket az élményeket mindannyiótokkal.” – írta Sam Houser, a Rockstar Games társalapítója és elnöke.

GTA remények

Ez tehát azt jelenti, hogy alig egy hónap múlva már láthatjuk, hogy mi az, amin a Rockstar az elmúlt hosszú években dolgozott. A GTA VI jelenleg a világ legjobban várt játéka, aminek kapcsán a rajongók, szivárogtatók napi szinten osztanak meg híreket, spekulációkat, találgatásokat. A játékosok elvárása természetesen hatalmas, így nagyon kíváncsiak vagyunk az első előzetesre. Biztosak vagyunk benne, hogy a hype most óriásira duzzad, hiszen végre kiderül, hogyan is fest majd a játék. Reméljük, hogy rengeteg gameplay és történeti információt is tartogat majd.

A napokban egyébként a Bloomberg már megszellőztette, hogy a héten nagy leleplezések várhatók a GTA 6 kapcsán, és úgy tűnik, jó volt a forrásuk. A bejelentés megtörtént, heteken belül pedig valóban érkezik az előzetes, ahogy megjósolták.

Nagy szerencse, hogy a GTA fejlesztését a tavalyi nagy szivárgás sem törte meg, sőt. Korábbi pletykák szerint a játék hatalmas területet kínál majd, rengeteg játékmenetbeli újítással, akár öregedés rendszerrel és számtalan AI által vezérelt funkcióval. A játékosok körében azonban a legnagyobb kérdés mégis a grafika lesz, amiről remélhetőleg többet tudunk majd meg a trailerből. Nagyon várjuk, már csak azért is, mert lehet, hogy a trailer megjelenési dátumot is tartogat majd.

Ezt láttad már?

Az is PS5 Slimet vesz, aki nem akart – brutál reklámot robbantott a Sony

×