Olyan inspiráló reklámfilmet dobott az internet népére a Sony az új PlayStation 5 sorozathoz, hogy rögtön hevesebben ver tőle a szíved.

2023.11.08. – Nagyon komolyan veszi üzleti céljait a Sony, ami még ebben a pénzügyi évben (vagyis jövő március végéig) további 25, azaz HUSZONÖT millió PS5-öt szeretne a játékosok kezébe nyomni. A PlayStation Blog friss bejegyzésében közölt reklám – ami csak pár nappal előzi meg a Slim sorozat megjelenését – kiteszi a stukkert az asztalra: ettől tényleg még annak is az új Slim felé nyúlik majd a keze, aki eddig nem akarta megvenni.

A „Feel it Now on PlayStation 5” szlogen nyomán az egész reklámfilm alatt lüktető szívverést hallasz, olyan ütemben, hogy arra a te ketyegőd is hevesebben ver. Ehhez persze kellenek a döbbenetesen realisztikus képsorok. Olyan PlayStation 5-re is megjelent vagy exkluzív blockbuster játékok ismert jeleneteinek élőszereplős változat készítették el hozzá, mint például a Hogwarts Legacy, a The Last of Us Part I, a Horizon Call of the Mountain, a God of War Ragnarök vagy a Final Fantasy XVI.

A blogban Andrea Perez, a Sony Interactive Entertainment marketing alelnöke azt írja, az új reklámmal rá akartak mutatni, „mekkora érzelmi hatást vált ki a játék a PS5-ön”. Hozzáfűzi: ezzel a kisfilmmel lépnek be az évvégi szezonba, amely alatt sokkal több PS5 kerül a boltokba, mint korábban. Mivel ekkora árukészletet még sosem adtak ki az újgenerációs konzolból, szerinte ez az első olyan ünnepi időszak, amikor

tényleg bárki hozzáférhet a PlayStation 5-höz, aki csak akar.

 

Nem véletlen, hogy a reklámot épp’ most tették közzé – jegyzi meg Perez. Éppen ma debütál az új Slim sorozat az Egyesült Államokban, ahol Marvel’s Spider-Man 2 és CoD Modern Warfare III bundle-okban is elérhetővé válik. Az új konzol elég hamar elönti majd a piacot, szóval aki eddig nem tudta beszerezni (a korábbi években jellemző volt a készlethiány), most nyugodtan rávésheti a Jézuskának szánt kívánságlistára.

Amúgy ilyen az új PS5 a korábbihoz képest:

Első összehasonlító fotók az új PlayStation 5-ről: így néz ki a Slim

×