Megjelentek az első képek a PlayStation 5 karcsú változatáról – az influencer a Call of Duty: Modern Warfare III bundle-t mutatta be.

2023.11.01. – Nem kell tovább várni, máris megnézheted közelről, hogy élőben milyen is lesz a PlayStation 5 Slim. Az új konzolt @phantompainss mutatta be először az X-en. A VGC szerint katona lehet, aki a legutóbbi bázisváltása során tudott vásárolni egyet a gépből – akármit is jelentsen ez. Valószínűleg olyan helyre vezényelték, ahol idejekorán talált hozzáférhető készletet. Egy biztos: október utolsó napjaiban beszerezni kisebb világcsúcs, hisz’ hivatalosan csak ebben a hónapban jelenik meg a boltokban, először az Egyesült Államokban.

Forrás: Sony

Az X-felhasználó eredetileg 10 fotót posztolt, többek között a dobozáról is, amelyen látszik, hogy a Call of Duty: Modern Warfare III bundle-t szerezte meg. Ennek a csomagnak a világpremierje november 10-én várható, szóval megint csak nagy teljesítmény volt hozzájutni. A CharlieIntel egyébként úgy tudja, hogy ez a (lemezes) változat ugyanannyiba, az USÁ-ban 499,99 dollárba (181 ezer forintba) fog kerülni, mint a Modern Warfare III-at nem tartalmazó PS5 Slim. Remek hír, annak ismeretében, hogy a Spider-Man 2 bundle bezzeg jelentős felárral látott napvilágot.

Az összehasonlító képek alapján az új modell valóban jelentősen kisebb és karcsúbb, mint az eredeti PS5, viszont a Slim eleve nagyobb tárhelyet kap, 825 giga helyett 1 TB áll majd rendelkezésedre.

A jelenlegi modellel ellentétben a PlayStation 5 Digital Editiont megvásárlók később rácsatolható Blu-ray lemezmeghajtót is vásárolhatnak hozzá, 79,99 dollárért (29 ezer forintért). Ugyancsak külön vehető hozzá állvány, amivel függőlegesbe állítva duruzsolhat a tévé mellett – ez 29,99 dollár (kb. 11 ezer forint) lesz. Fontos: ezek az amerikai árak – Európában feltehetőleg valamivel nagyobb számok szerepelnek majd az árcédulán, már csak az euró váltás miatt is.

Ami a PS5 Slim külön meghajtóját illeti, azért nem teljes a boldogság:

Van egy „apró” probléma az új PS5 modellek külső lemezmeghajtójával

×