A legújabb, a történetet alaposabban előrevetítő kedvcsinálóban Venomé a főszerep.

2023.07.21. – Alig három hónap, és kiderül végre ki lesz mindenki kedvenc Pókfejeinek újféle nemezise, az idegen szimbióta Venom eredettörténete ugyanis egy teljesen más utat fog bejárni a korábbi Eddie Brockos vonalnál. Bár az Insomniac Games ezidáig okosan csak ködösített a népszerű antihőssel kapcsolatban, az idei San Diego Comic Conon bemutatott történetre fókuszáló előzetesben elég sokat megtudhattunk róla, illetve arról, hogy nagy valószínűséggel ki rejtőzhet az élő gúnya alatt.

Mármint Peter után, hisz azt már jól tudhatjuk, hogy a játék során vele is szoros köteléket fog kialakítani a lény, ami miatt lesz nagy hajbakapás a barátokkal – na meg gonosz táncizás az utcán. Az első játékban még csak hangüzenetek révén bemutatott örök optimista Harry Osborn is végre bemutatkozik, hogy a halálos betegségét legyőzve Peter zsenijével megváltoztathassa a világot. Ez viszont Venom jelenléte miatt némileg nehéz lesz, ami nem csak Pókemberre, de szinte biztosan Harry-re is rá fog akaszkodni.

Hogy végül a Zöld Manó fia lesz-e a csúnya rontom-bontom, azt nehezen lehet megmondani, főleg, hogy az Insomniac is látványosan úgy ollózta össze az előzetest, hogy ő legyen az első számú gyanúsított. Ez pedig egy Marvel produkciónál mindig gyanús, szóval sanszos, hogy most is csak félre leszünk vezetve.

De természetesen nem Venom lesz az egyetlen, akit alaposan móresre kell majd tanítani. A hamarosan szólófilmet kapó, ezidáig méltatlanul alulreprezentált Kraven is beugrik két vadászat között kávézni egy kicsit a Central Perkbe, és bár jó barátságokat nem köt a manhattani hősökkel, az tuti, hogy felejthetetlen élményekkel (és trófeákkal) fog visszatérni az orosz anyaföldre.

A kérdés csak, hogy az Insomniacnak van-e annyi vér a pucájukban, hogy lekövessék a Nagy Vadász egyik legikonikusabb képregényes sztoriját?

Az előzetessel együtt lerántották a leplet a legújabb egyedi borítású PS5-ről is.

Az új, elég vagány Pókemberes borítóval felvértezett konzol nyilván a Spider-Man 2 bundle-ben lesz kapható, amiben nem csak egy PS5-öt, hanem egy egyedi DualSense kontrollert, na meg a játék digitális kópiáját is tartalmazza. Szóval, ha valaki épp emiatt venne új PS-t, akkor július 28-tól kezdődően elő is rendelheti. Akinél viszont már pihen otthon egy a Sony masinájából, és ugyancsak hatalmas pókrajongó hírében áll, az szeptember első napjától kezdődően külön-külön is megveheti a borítást és/vagy a kontrollert.

A Spider-Man 2 október 20-án jelenik meg kizárólag PlayStation 5-re.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ez már a csúcs – Ennél valósághűbb valószínűleg már nem lesz a GTA V

×