Friss szivárgás szerint egy öregedés-rendszer kerül majd a GTA 6-ba, ami jóval valóságosabbá teszi az idő múlását, mint eddig bármikor.

2023.11.06. – Előre is elnézést kérünk mindenkitől, ha esetleg a jövőben úgy alakul, hogy a GTA 6-tal kapcsolatos híreink végül nem valósulnak meg. Mivel a Rockstar Games azon túl, hogy készül, semmit nem árul el az új Grand Theft Auto játékról, így valóban csak a pletykákra és szivárgásokra hagyatkozhatunk. Azonban ezek között akad egy-egy olyan érdekes szivárgás is, amiről azt gondoljuk, hogy érdemes beszélni. Már csak azért is, hogy ki mit gondol róla.

Bár a Rocktar fejlesztői valóban nagyon csendben vannak, ez nem jelenti azt, hogy ne dolgoznának fáradhatatlanul az új GTA játékon. A színfalak mögötti munka közben persze lehet, hogy egy-egy terv eljut a bennfentekhez is. Most valaki azt állítja, hogy a játékban lesz egy öregedési rendszer, ami rengeteg izgalmat ígér.

A híres szivárogtató, RockstarGTAVI egy azóta töröld posztban korábban azt állította, hogy a készülő játékba olyan rendszer kerül, ami érzékelteti a játékosokkal a karakterek öregedését. Ez nem csak azt jelenti, hogy korosabb lesz a karakterünk, de napi szinten lehet majd látni az idő múlását. Szóval lehet benne egy szakáll- és hajnövesztő rendszer is. Lényegében végignézheted majd, ahogy a karaktered a szemed előtt alakul át, ahogy a valódi emberek nap mint nap. Természetesen ez egyelőre csak pletyka, azonban ne feledjük, hogy a The Sims és más hasonló játékok már jóval korábban is használtak öregedési rendszert.

A Rockstartól egyébként nem idegenek az ilyen játékbeli rendszerek, elég csak a Red Dead Redemption 2-re gondolni. A játékban a lovak nemiszerve is folyamatosan változott, attól függően, hogy milyen időjárásnak volt kitéve. Szóval annyira nem lenne meglepő, ha ilyen öregedési rendszer is bekerülne a játékba. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy ez még mindig csak pletyka. Semmi sem biztos addig, míg a Rockstar be nem jelenti. Sajnos ők viszont nem nagyon sietnek a leleplezéssel.

Ezt láttad már?

Ezzel a 125 (!!!) kiváló játékkal teljesen INGYEN játszhatsz a Steamen

×