Bár a napokban megjelenő Modern Warfare 3 a negatív pontozás célpontja, sokan úgy tűnik összekeverik egy teljesen más játékkal.

2023.11.06. – Akármennyire is sokan várták a legújabb Call of Duty megjelenését, úgy tűnik, az előrendelők többsége csalódott. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az interneten most nagyon erősek azok a vélemények, miszerint a napokban megjelenő Modern Warfare 3 kampány, melyet az előrendelők már végigjátszhattak, nem igazán lett megfelelő. Sokak szerint egyértelmű, hogy ez csak egy DLC-nek készült kampány, ráadásul a történetet nem is zárták le. Ez azonban még csak a legkisebb probléma: a kampány rövid volt, ráadásul olyan, mint egy PvE Warzone – állítják az előrendelő játékosok.

Persze ezek a vélemények még változhatnak, hiszen a játék még csak az előrendelők számára volt elérhető, november 10-én lesz a hivatalos megjelenés. Ennek ellenére azok, akik valahol ki akarták fejezni nem tetszésüket, gőzerővel dolgoztak azon, hogy lepontozzák a játékot. Csak az a baj, hogy ez nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.

Rossz Call of Duty játékot pontoztak le a nem okos felháborodott játékosok.

Szóval a kampány miatt kialakult felháborodás következtében egész tömegek indultak el, hogy jól lepontozzák a Modern Warfare 3-at. Meg is találták, csak éppen az nem a játék volt, amit kerestek. Az eredeti 2011-es Modern Warfare 3 kapta végül a savazást, persze indokolatlanul.

A 2011-es Modern Warfare 3 a 88-as kritikai pontszámon áll a Metacritic oldalán, amit meg is értünk. Korábban a rajongói vélemények is hasonlóan erős pontszámot mutattak, most azonban rengeteg negatív véleményt kap szegény. A negatív rajongói értékelések áradata miatt már 3,5-ön áll, az elmúlt napokban több mint 5000 negatív értékelés érkezett.

Kritika

„Nincs igazi, valódi tartalom, ami indokolta volna az új játékot. 70 euróért nincs semmi újdonság, amit ne tudtak volna csak úgy hozzáadni az előző játékhoz” – írta egy játékos kommentben, még idén augusztusban, szóval jóval azelőtt, hogy a játék játszható lett volna. Bár a legtöbb negatív kritikát látszólag eltávolították, láthatjuk, hogy sokan valóban összekeverték a régi és az új Call of Duty címet.

Fontos megjegyezni, hogy az idei Modern Warfare 3-ról még nem lehet az oldalon véleményt írni, mivel még csak early access szakaszban van. Sajnos néhány rajongó nem tud várni a teljes megjelenésig, hogy véleményt írjon. Valószínűleg hamarosan megjelenik az új Call of Duty játék Metacritic oldala is, ahol majd ismét mehet a lepontozás. Már ha tényleg úgy gondoljuk, hogy rossz lett a játék.

Ezt láttad már?

A világ legnagyobb billentyűzetével és egerével játszani is lehet

×