Úgy tűnik, hogy a Call of Duty rajongók, akik már játszották a Modern Warfare 3 kampányt, abszolút nem elégedettek a történettel és a játékmenettel.

2023.11.04. – Mivel már egy év telt el azóta, hogy megjelent a Modern Warfare 2, ami friss kampányélményt nyújtott, nagyon sokan várták már, hogy jöjjön valami új. Így nagyon várós volt a Modern Warfare 3, különösen a kampány miatt, amivel kapcsolatban eddig jó híreket kaptunk. Visszatért Makarov, mint főgonosz, ráadásul az Activision sok kiváló játékmenetbeli újítást ígért.

Most, hogy az előrendelők számára a kampány már elérhető, egy-egy vélemény is megérkezett vele kapcsolatban, sokan azonban úgy tűnik, csalódottak. Állításuk szerint amellett, hogy a kampány „túl rövid” és „erőtlen”, sok játékos szerint a küldetések többsége Warzone helyszíneken játszódik, ami miatt a kampányélmény inkább tűnik DMZ-nek, mint egy igazi Call of Duty kampánynak. A kampányt már a TheVR is végigjátszotta, így te is megnézheted:

Rövid és kiábrándító kampány

Több külföldi oldal szerint a játékosok többsége kritizálta kampányt, leginkább annak hossza miatt. Ha minden igaz, a történet nagyjából 4-5 óra alatt végigjátszható. A Redditen ‘SFalcon93′ például azt mondta: „átvertek, ha a kampány miatt vetted meg a játékot. Ez a legnagyobb vicc. Ha olyan vagy, mint én, és meg akarod venni a játékot a kampányért és a zombiért. NE TEDD! Spórolj!”

Egy másik felhasználó ‘Longbow92′, inkább a küldetések miatt fejezte ki aggodalmát. „Kár a küldetésekért. Amint rájöttem, hogy az összes fegyver és cucc, amit összegyűjtesz, kizárólag arra az egy küldetésre vonatkozik, ez elvette a kedvem attól, hogy foglalkozzak vele.” Volt olyan is, aki a kampányt „elkapkodott szemétkampánynak” nevezte, és felszólította a játékosokat, hogy ne vegyék be a hype-ot, és ne rendeljék elő a játékot.

Olyan a kampány, mint a PvE?

A Modern Warfare 3 játékosok egyébként nem fogták vissza magukat, bőven írtak kritikus véleményt. A Redditen ‘beerculesisback‘ azt mondja, hogy az MW3 kampánya olyan érzés, mintha „csak PvE Warzone lenne az egész„, sőt „az egész játék csak egy nagy WZ/DMZ”.

Egy másik játékos, ‘exkayem‘ szerint az MW3 egyszerűen „nem olyan jó, mint az előző 2 rész„, amiről egyébként sokaknak megegyezik a véleménye. Egyesek szerint ez a kampány pont az, aminek eredetileg tervezték: egy MW2 DLC. A Modern Warfare 3 kampányt persze még sokan fogják kipróbálni a játék megjelenésekor, november 10-én. Egyelőre azonban nem kapott túl pozitív értékelést.

Ezt láttad már?

Napokon belül indul a NASA+, a NASA ingyenes streaming szolgáltatása

×