A Blizzard a BlizzCon tegnapi eseményén mutatta be a Diablo IV első kiegészítőjét: hivatalos a cím, előzetes és megjelenési ablak is van.

2023.11.04. – A BlizzCon pénteki megnyitóján egy előzetes kíséretében jelentették be, hogy érkezik a Diablo IV első kiegészítője. A Vessel of Hatred című bővítmény trailerében Mephisto vészjósló monológja hallható, és megvillantják a Szentélyét is, ami láthatóan egy esőerdő kellős közepén nőtt ki a földből. Ez egy maja birodalomra emlékeztető utalás, és a főgonosz nem kisebb kataklizmákat ígér a világnak, mint ami a valóságban létezett civilizációt is elsöpörhette.

Forrás: Blizzard Entertainment

„A Vessel of Hatred folytatja a Diablo IV-ben kezdődött komor történetet, és megismerheted benne a főgonosz Mephisto sorsát, illetve a Szentélyre vonatkozó démoni terveit” – árulta el a rendezvényen a Blizzard. „Ehhez a Diablo IV új, a helyiek által Nahantunak nevezett régiójába kell ellátogatnod. A kampány történetének folytatásával jönnek új játékmódok és új gonosztevők, akiket legyőzhetsz, valamint egy vadonatúj, a Diablo univerzumában eddig sosem látott kaszt is megjelenik.”

Eddig kell várni a Diablo IV kiegészítőre

A Blizzard konkrét premierdátumot még nem közölt, megjelenési ablakot viszont igen. A Diablo IV sztoriját folytató Vessel of Hatred 2024 vége felé jelenik meg, és a mostaninál több részletet csak jövő nyáron mutatnak belőle.

A Blizzardnak a kevésbé távoli jövőre nézve is vannak tervei a Diablo IV-gyel. A játék harmadik szezonja egy új típusú, heti kihívásokat tartogató dungeont vezet be, The Gauntlet néven. Ebben a felhasználók a többi játékos ellen versenyezhetnek a kaszt ranglistáján. A jövő héttől kezdve öt egyedi, osztályspecifikus gyűrű is megjelenik, amelyekkel a játékosok a Season of the Malignant erőit használhatják. December 5-én aztán újabb funkció érkezik. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megnézzék, milyen affixek lehetségesek, mielőtt aranyat költenének a game-ben. Ugyanezen a napon kezdődik az Abattoir of Zir, egy újrajátszható hathetes end-game esemény. Ezzel azoknak a játékosoknak kedveznek, akik elérték a 100-as szintet, vagyis megölték Uber Durielt és megbirkóztak a Season of Blood összes többi kihívásával.

A franchise tele van kiváló ötletekkel:

Nem vicc: EMBERI VÉRREL töltött PC nyerhető a Diablo IV-gyel

×