Megvan, hogy melyik címmel folytatja az ajándékozást az Epic Games Store. Ezen a horror játékon több mint 7000 forintot foghatsz.

2023.11.03. – Nem hagyja abba az ingyenes játékok szórását az Epic Games Store. Az áruház nyilvánosságra hozta, hogy milyen címmel szeretné magához csábítani a következő heti akcióban a játékosokat. Erős gyomor kell hozzá, de ha ez pipa, akkor nagyon jókat röhöghetsz majd rajta. Annyira bizarr FPS, amennyire csak lehetséges.

Golden Light

Az, hogy a Mr. Pink és a HypeTrain Digital játékában meg kell enni a kést, ha fel akarod venni a harcot az ördögi ellenséggel, még csak a kezdet. A roguelike túlélő horror műfajának legbetegebb ötletei egyesülnek benne, azzal a céllal, hogy a józan eszedbe vetett hited is megrendüljön. Klasszikus grafikával operál, de ez semmit sem von le a cselekmény izgalmából. Sőt, ha lehet, még nyomasztóbb lesz tőle az egész.

Forrás: Mr. Pink

Gyomorforgató, klausztrofób, éjfekete horror komédia, hátborzongató atmoszférával. Az asztali dísztől a ruhásszekrényig szó szerint minden életre kelhet a közeledben, hogy az életedre törjön. De ki kell tartanod, hogy valahogy megmentsd a pokoli helyen rekedt szeretteidet. Mindeközben random fegyverek hullanak az öledbe, amelyeket be kell zabálnod, hogy rendelkezz az erejük felett. Ha jól értjük. Tényleg nagyon-nagyon bizarr és beteg, de tökös fekete humorral tálalt címhez van szerencséd.

A Golden Light alapjáraton 7130 forintba kerül az Epic Games Store-ban, viszont, ha kibírod nélküle november 9-ig, akkor aznap este öttől egy teljes héten át ingyen letöltheted és örökre megtarthatod.

Ha egy ennyire elvont horror már nem a te világod, akkor ezt a mókás adócsalós játékot érdemes berámolni:

Ingyen csalhatjuk az adót a cuki répasráccal ebben a bitang vicces játékban

×