Egy egészen kiváló, abszurd helyzetekkel, történetekkel és marhajó zöldségpoénokkal teli játékra csaphatunk le teljesen ingyen.

2023.11.02. – Az Epic Games Store az utóbbi időben alaposan ráhasalt az ajándékozgatásra – volt itt The Evil Within 1-2 is, így némileg érthető, hogy november első hetében kicsit szusszannak egyet. Mondjuk az önfeledt szórakozásra vágyó játékosok nem sokat fognak panaszkodni, a Steam legnagyobb riválisának tartott játékbolt ugyanis egy roppant vicces, és különösen szórakoztató játékot ad ajándékul mindenkinek, aki szeret a gép előtt ülve jókat nevetgélni.

November 2-től egészen november 9-ig mindenki teljesen ingyen a játéktárához adhatja a 2021-es megjelenésű Turnip Boy Commits Tax Evasion című mókát, amiben egy aranyos répasrácot irányítva kell adót csalnunk. Jól olvastad: a címszereplő répafiú nem igazán szeret adót fizetni, ezért úgy kipenderítették az otthonából a veteményesbe magvakat számlálni, mint a huzat. Így hát a répaarc egy epikus küldetésre indul, hogy valahogyan rendezze adósságait, de közben egy olyan csalafintaságra is fényt kell derítenie, ami alapjaiban rengetheti meg a korrupt zöldségkormányt.

A Turnip Boy Commits Tax Evasion pedig egy valóban szórakoztató kalandra hív, tele mindenféle abszurd poénnal, helyzettel és küldetéssel, melyeken még a gyerek is nagyokat fog hahotázni. Alapvetően nem egy drága mulatság, 4000 forint körül szokás árulni – hozzáteszem: ennyit meg is ér, de az Epic ingyenességének köszönhetően még azokhoz is eljuthat a játék, akik amúgy nem különösebben fizettek volna ezért a kalandért. Ingyen viszont óriási vétek volna kihagyni – pláne, hogy ha november 9-ig az epices könyvtárunkhoz adjuk, akkor ott is marad örökre.

De erről sem érdemes lemaradnod:

Teljesen ingyen, egyetlen forint elköltése nélkül játszhatsz 5 piszok szórakoztató játékkal

×